banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

AFŞİNDER, ŞAİR – YAZAR ZARİFOĞLU ‘NU KONUK ETTİ “İSTANBUL VE İSTANBULLU ŞİİRLER”
 Programa dernek üyelerinin yanında Afşinder ‘den burs alan öğrencilerde katıldı. Program özel hazırlanan yöresel yemek ikramı ile başladı. İstanbul üzerine yazdığı birçok eseri olan İbrahim Yavuz Zarifoğlu’na gençlerin ilgisi oldukça yoğundu.

Açılış konuşmasını Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç yaptı. Konuşmasına, davetimizi kırmayarak gelen Sayın Zarifoğlu’na ve derneğe program için gelenlere teşekkür ediyorum diyerek başladı. Maneviyat ve Edebiyat şehri olan Kahramanmaraş’ta yetişen bu ay önemli bir misafiri konuk ediyoruz. Memleketimiz Kahramanmaraş ama yaşadığımız şehir İstanbul. Bilgi, birikim ve tecrübesinden istifade edeceğimiz bir büyüğümüz bugün aramızda. İstanbul’a bakış açımız adına bizlere farklı bir pencere açacağına inanıyorum dedi.

Daha sonra mikrofona geçen İbrahim Yavuz Zarifoğlu ise, öncelikle Afşinder de olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. Başkan ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Başarılı ve örnek çalışmalara imza atıyorlar.

Zarifoğlu, kısa öz geçmişinden bahsederek sözlerine devam edip, İstanbul’un güzellikleri ve sivil toplumun önemine vurgu yaptı. Gençlere tecrübe ve birikimlerinden bahsedip nasihatler verip, İstanbul Şiirleri ile program sona erdi.

Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç günün anısına program sonunda İbrahim Yavuz Zarifoğlu’na plaket takdim etti.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol