banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

AFŞİN KÜLTÜR VE GÜREŞ FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ…

 Konuyla ilgili açıklama yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Ülke genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle, Afşin Belediyesi bünyesinde yapılması planlanan festival, şölen ve şenlik gibi etkinlikler iptal edilmiştir. Konuyla ilgili duyarlılıklarından dolayı Belediye meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Son günlerde meydana gelen terör eylemleri neticesindeki üzüntü verici olaylardan dolayı hassasiyet göstererek böyle bir karar aldık." diye konuştu.

Ülkemizde yaşanan terör saldırılarını kınayan bir mesaj yayınlayan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven; terör saldırıları nedeniyle 04 - 06 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Afşin Kültür ve Güreş Festivali’nin iptal edildiğini belirtti.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven mesajında, “Son zamanlarda ülkemizde yaşanan terör saldırıları sonucu bir çok vatandaşımız hayatını kaybetmesi, polis ve askerimizin şehit edilmesi, millet olarak bizlere derin bir üzüntü yaşatmıştır. Öncelikle bu saldırılar nezdinde bütün provakatif hain saldırıları lanetliyorum.” dedi.

“MİLLETİMİZ TERÖRE ASLA PRİM VERMEYECEK”

Terör saldırıları sonucu şehit olan polis ve askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar dileyen Başkan Güven, “Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Her zaman bir ve beraber olan milletimiz, bu hain saldırıların ardından dik durarak, teröre asla ve asla prim vermeyecektir. Rabbim Devletimizin ve Milletimizin yar ve yardımcısı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan meydana gelen terör saldırıları nedeniyle 04 - 06 Eylül tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Afşin Kültür ve Güreş Festivali’nin de iptal edildiği belirtildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol