banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

81 İL'DEN 81 GENÇ TÜRKOĞLU BELEDİYESİNDE BULUŞTU
 İlk olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilci Genç projesi kapsamında düzenlenen programda buluşan ’81 İlden 81 Öğrenci, bu kez de Kahramanmaraş'ın Türkoğlu Belediyesinde bir araya geldiler.

Belediye girişinde Başkan Okumuş’a tezahüratlarda bulunan 81 genç, "Bir Elin Nesi Var Seksen bir İl'in Sesi Var" etkinliğinde ilk olarak kardeşlik adına boyalı ellerini tuvallerde iz yaptılar ve altına isimlerini yazdılar.

81 il den gelen gençleri Türkoğlu Belediyesinde misafir etmekten mutluluk duyduğunu belirten Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş konuşmasında;  7 bölge ve 81 şehirden gençlerimiz burada. Hepsi pırıl pırıl gözlerinde müthiş bir ışık var. İdealist gençlerimize burada ki amacımız Türkoğlu ilçemizi ve Kahramanmaraş ilimizi tanıtmak. Burada ki güzellikleri onlara göstermek ve gittikleri yerlerde Kahramanmaraş’ımızın tanıtımına vesile olmalarını sağlamak. Gezileriyle burada ki kültür ve tabiat varlıklarını görmek.

Gençlerimize burada özellikle şunu vurgulamak istiyorum Türkiye’miz çok büyük bir devlet ve bu büyüklüğü ileriye taşıyabilmemiz için gençlerimizin omuz vermesi gerekiyor. Bunun içinde gençlerin birlik beraberlik içerisinde hareket ederek her ekonomik alanda iş hayatında Türkiye Cumhuriyeti devletine daha çok hizmet ederek ülkemizi dünyada sayılı ülkeler içerisinde yer almak için mücadeleler vermelerini istiyoruz.

Tekrar Türkoğlu ilçemize geldikleri için 81 ile teşekkür ediyorum.  81 il’e ise selamlarımızı iletiyoruz, diyerek konuştu.

Temsilci gençler, Başkan Okumuş ziyaretinden sonra ise İlçe Kaymakamı Serdar Kartal'ı, Tarihi Bababurun kalesi, tarihi su değirmeni, ilçe merkezinde tur, Türkoğlu Belediyemizin Ok ve binicilik eğitim merkezini ve sonrasında ise Türkoğlu spor kompleksinde gönüllerince eğlendi.

Gençler bugün ise Kahramanmaraş'ın tarihi mekanlarını gezecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol