Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

1.ULUSAL HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ
 Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen ilk programda Ankara, Adıyaman ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Makedonya ekipleri kendi yörelerine ait halk oyunlarını sergilediler.

Burada bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı: “Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesince Milli Mücadele Döneminde Maraş Sempozyumu ile 11. Ulusal Kurtuluş Güreş Turnuvamızı tamamladık. Bu yıl bir değişikliğe giderek 6 ülkeden ve 6 ayrı şehirden olmak üzere halk oyunları ekiplerini şehrimize davet ettik. 7-12 Şubat tarihleri arasında Demokrasi Meydanı, Atatürk Meydanı, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önü ve ilçelerimizde gösteriler sunulacak. Aynı zamanda 11 Şubat akşamı da tören alanında bütün halk oyunları ekipleri gösterilerini sergileyecekler. Tüm halkımızı 12 Şubat Kurtuluş Bayramı kutlama etkinliklerine bekliyoruz” diye konuştu.

Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen halk oyunları gösterilerini izleyen Kahramanmaraşlılar etkinlikten oldukça memnun oldular ve alkışlarla destek verdiler.

Halk Oyunları gösterileri akşam saat 19.00’da Göksun’da, 8 Şubat 2017 Çarşamba günü saat 14.00’te Atatürk Meydanı’nda, akşam saat 19.00’da Afşin’de,  9 Şubat Perşembe günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünde saat 14.00’de, Elbistan’da ise saat 19.00’da, 10 Şubat 2017 Cuma günü saat 14.00’te Demokrasi Meydanı’nda iki ülke ve iki şehir Halk Oyunları ekiplerinin katılımı ile gerçekleştirilecek.

Beşinci program ise 11 Şubat 2017 akşamı tören alanında (Valilik Kavşağı) bütün ülke ve şehir halk oyunları ekiplerinin katılımı ile gerçekleştirilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol