banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN YIL DÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE TSO BAŞKANI SERDAR ZABUN  MESAJI YAYINLADI.
 Tüm yokluk ve imkânsızlıklara rağmen, insanlarımızın şehadeti uğruna kazanılan bu zafer, Kurtuluş Savaşı ve nihayetinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden istiklal mücadelemizin en önemli yapı taşıdır. 

Dünyaya 'Çanakkale geçilmez' dedirten bu büyük zafer, tarih sayfalarına yazılan en kutlu gündür. Çanakkale’de sergilenen kahramanlık, Kurtuluş Savaşımız için gerekli olan cesareti ve mücadele ruhunu güçlendirmiştir.  

Bu yönüyle Çanakkale, dün olduğu gibi bugün de, milletimiz, ülkemiz ve geleceğimiz üzerine kirli planları olanlar için hiçbir zaman unutmamaları gereken bir derstir.

 Türk milleti, istiklalini korumak, ülkesinin her köşesinde huzur ve emniyeti sağlamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ve vatanını canından aziz bilen bir millettir.

 18 Mart, 12 Şubat, 15 Temmuz… Bu tarihler ve bu tarihlere adını altın harflerle yazdıran kahramanlarımız, milletimizin vatanını koruma, bağımsızlığına sahip çıkma konusundaki kararlılığını dünyaya ilan ettiği destanların adıdır.

Bizler de, iş dünyasının temsilcisi olarak, bir yandan Cumhuriyetimizi koruyarak, milletimizi, insanımızı refaha kavuşturacak yatırımlara, girişimlere imza atarken, diğer yandan bizi millet yapan yüksek değerlerimizi daima canlı tutmaya, yüceltmeye devam edeceğiz.

 Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferinin yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Gününde bize mukaddes bir vatan emanet eden tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol