banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

 “15 TEMMUZ’A GİDEN YOL KİTABINA BÜYÜK İLGİ”
     Ak Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel ve yönetimi ile bir araya gelen Gazeteci yazar Bekir Doğan, Niyazi Kara hoş sohbetten sonra 14 Temmuz da piyasaya çıkan yeni kitabı “ 15 Temmuz’a giden yol” kitabının tanıtımını yaparak hayranlarına kitap imzaladı. İlçe Başkanı Fırat Görgel adına bir kitabını imzalayarak sundu.

    Fırat Görgel, bir hafta önce kendisine örnek baskısı verilen “ 15 Temmuz ‘a giden yol “ kitabının genel hatları ile okumaya çalıştığını ve çok güzel bir eser olduğunu bu sebeple Bekir Doğan teşekkür etti.

    Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, “ Kitabı genel hatları ile okudum, elinize sağlık, yüreğinize sağlık, güzel olmuş, Moon Tarikatı, Kesnizani Tarikatı, Opus Dei Tarikatı, Tahir-ül Kadri Tarikatı ve Türkiye de ise FETÖ , yani Fetullah Gülen Cemaatini çok güzel anlatan bir kitap olmuş, bu sebeple bu kitabın önemle okunmasını arzu ediyorum.. bir miktar satın alarak öncelik yönetim kurulumuza vereceğim ve herkesin okumasını tavesiye ediyorum,” dedi.

    Okumak ve öğrenmenin yaşı yok, herkesin okuması gerek, bu bağlamda gazete , dergi, kitap mutlaka okunmalı, her eve her iş yerine bir gazete girmelidir.

    Ben şahsen, her sabah gazetelerimi okurum, partide de masamın üzerindedir gazetelerim diyen Fırat Görgel:” Oku oku okumaktan zarar gelmez, bizim bilgili insana ihtiyacımız var, bu sebeple her gün okuyarak kendimizi yenilemeliyiz,” diye konuştu.

    Kısa bir konuşma yapan : Gazeteci Yazar Bekir Doğan,” bugüne kadar 6 kitabım yayınlandı, ikisi yayına hazır bekliyor , bu kitabımızı içinde bulunduğumuz Temmuz ayı sebebi ile önem arz etmektedir.

     Kitabın içinde 1966 yılından 2016 yılına kadar FETÖ ve gelişmesi var, Moon, Kesnizani, Opus Dei , Tahir-ül Kadri Tarikatları ile FETÖ  benzerlikleri ve yapısı eşleştirmesini aldık.. 249 şehidimizin isimleri var 15 Temmuz destanının yazıldığı gece olan gelişmeler dakika dakika onlar var herkesin okumasını tavsiye ediyorum..

     15 Temmuz’u unutmamak için bu kitabımız okunmalı.. herkes okumalı..

     Bunların tamamı CIA yeşil kuşak projesi olduğu için biz bilemiyoruz.. çünkü Türk milleti olarak biz okumuyoruz, kitap okumuyoruz, dergi okumuyoruz, gazete okumuyoruz.. okumuyoruz.. bunun sonucu olarak da kim ne derse ona inanıyoruz..” diyerek herkesi okuma seferberliğine davet etti.

    Gazeteci Doğan: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti hükümetimiz, halkımızın okuması için elinden geleni yapması gerektiğine inanıyorum.. çünkü biz Türk milleti olarak okumayı sevmiyoruz, oysa  okumayı öğretmemiz gerekiyor..

    Her eve her iş yerine bir gazete girmeli, herkes okumalı, okuyan insandan zarar gelmez, bugün yanlış kitap bile okusa yarın doğrusunu okuyarak doğru yolu bulur bu sebeple herkesin okuması gerekiyor, her eve bir kütüphane kurulmalıdır....” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol