banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İLAHİ KONSERİ İLE ANILDI
  

Hafız Ramazan Kuştan’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Hatim Duası’nın ardından açılış konuşmalarına geçildi.

Açılış konuşmaları bölümünde kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programını farklı bir konseptte gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Genel Sekreter Çetinkaya: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak, sadece bir gün değil her gün engelli kardeşlerimizin yanındayız. 15 Temmuz Şehitlerini bir de engelli kardeşlerimiz tarafından gerçekleştirilecek anma programı ile anmak istedik. Burada İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı olarak eğitim veren engelli okullarımızın idarecilerine, öğretmen ve öğrencilerine şimdiden teşekkür ediyorum.

Allah bu millete bir daha 15 Temmuz yaşatmasın. Ülkemizin üzerine çöken kara bulutları dağıtan milletimizle ne kadar övünsek azdır. 15 Temmuz gecesi ülkemizin güzel insanları 7’sinden 70’ine, engellisi ile yaşlısı ve genci ile bu ülkeye sahip çıkmıştır. 15 Temmuz’da şehit olan kardeşlerimizi bir kez daha rahmet ve minnet ile anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından engelli öğrenciler tarafından gerçekleştirilen gösterilere geçildi.

İlk olarak sahneye gelen Mustafa Tütüncü ‘Bayrak’ şiirini okurken, daha sonra sahneye gelen Mustafa Köpo, 15 Temmuz gecesini anlatan ’30 Kuş’ şiirini seslendirdi.

125. Yıl Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinden Hazar Sular, Aziz Akdemir ve Fırat Erat’ın gerçekleştirdiği Zeybek Gösterisinin ardından program semazen gösterileri ile devam etti.

Kahramanmaraş Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinden Sercan Domurcuk, Hatice Nur Kara, Meryem Koca, Sedat Karaağaç, Meliha Çınar, Mihriban Özbek, Melike Kalkan, Yusuf Bozdağ, Arzu Topal, Hüsame Kürtül, Abdullah Ardıç, Sevda Türker’den oluşan ekibin sunduğu muhteşem bir semazen gösterisi gerçekleştirildi.

125. Yıl Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinden Melisa Yağmur Kelküt’ün okuduğu ‘Özür Dilerim Anne’ isimli şiir okunurken, salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İşaret Dili Eğitmeni İbrahim Latif Aslan’ın işaret dili ile anlatım yaptığı programın sonunda Murat Belet sahne alarak birbirinden güzel ilahilerini seslendirdi.

Programın sonunda Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, Sanatçı Murat Belet’e çiçek takdim ederken, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya Maraş İşi bakır kayık tabak hediye ederek teşekkür etti.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol