banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

15 TEMMUZ MİLLET BAHÇESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
 Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalarda 15 Temmuz Millet Bahçesi adına yakışacak çok güzel figürler yerleştirildi.

 

ŞEHİTLERİMİZİN İSMİNİ YAŞATIYORUZ

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 15 Temmuz Millet Bahçesini aslına uygun yaptıklarını belirterek 15 Temmuz şehitlerinin isimlerini yaşatacaklarını söyledi.

Başkan Erkoç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada: “15 Temmuz’da şahadete eren kardeşlerimizi rahmetle minnetle bir kez daha anıyoruz. Onların hatıralarını inşallah her zaman yüreklerimizde yaşatacağız. Onların yaptığı kahramanlıklara karşılık biz de Sütçü İmam’ın torunları olarak o şehitlerimizin anısını yaşatmak için tam da Kahramanmaraş’ın kalbine dev bir park yaptık.180 bin metre kare. 180 dönüm 15 Temmuz şehitlerimizin ansına yaptık” dedi.

ÇOCUKLARA OYUN GRUPLARI

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerinin yoğun gayret gösterdiği 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde duvarlara yapılan kabartma resimlerle 15 Temmuz ruhu gelecek kuşaklara aktarılıyor.

Diğer taraftan çocukları da düşünen Büyükşehir Belediyesi oyun gruplarından ahşap gemi oyun grubu, ahşap gemi oyun parkuru, engelli çocuk oyun grubu, oyun tüneli, dev salıncak, atlı salıncak, anne çocuk salıncağı, engelli salıncak, halatlı tırmanma macera parkuru (5-12 yaş), halatlı tırmanma macera parkuru (2-5 yaş) olmak üzere yapım çalışmalarını sürdürüp halkın kullanımına hazır hale getirmek için gece gündüz devam ediyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol