banner1451
banner1461

Dünyayı etkileyen koronavirüs hastalığına tek çare aşı olduğu ortaya çıktı…

Başka çare yok aşı olacağız…

Olmasına olacağız da, tartışması bitmiyor. Gazeteler farklı, televizyon haberleri farklı iken, bilim kurulundan gelen rakamlara da inanamayanalar çoğunlukta. Hala böyle olunca hiç gündemden düşmüyor. Hangisi daha faydalı?

Alman aşısı mı, Çin mi? Kafalar karışık iken, bugün için dahi virüse inanmayanlar var. Az geldi, çok geldi, gelmeyecek tartışmaları bitmezken, kimi ne derse deşin, sırası gelen, imkanı olan aşısını yaptırmalı.

Bireysel ve toplum sağlığı için. Ailemiz için, çocuklarımız ve torunlarımız için.

*

Koronavirüs nedeniyle 17 günlük tam kapanma sayesinde hastalık kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Vatandaşlar Ramazan ayında ilk defa iftarları yakınlarından uzak yapıyor. Bu hastalık nedeniyle tüm alışkanlıklarımız değişirken, bazı vatandaşlar koronavirüse karşı aşı vurulup vurulmamayı tartışıyor.

Ben de koronavirüs aşımı vuruldum. Hiçbir sıkıntı yok. Bu hastalıktan ve salgından kurtulmak için lütfen aşınızı yaptırın.

Tam kapanmaya sebep olan Ramazan Bayramını sevdiklerimizden uzak geçirmemize nedeni bu lanet olası virüsten kurtulmak için aşı olarak sürü bağışıklığını sağlamayız.

Aşı olmak isteyen kişilere sormak istiyorum. Sizler yıllarca okuyarak profesör olan kişilerden iyi biliyorsanız, diyecek bir şey yok.

*

Kaldı ki aşı olmama sebeplerini merak ediyorum. Bilen birisi çıksın ve desin ki bu aşı olmadan da bu salgın hastalıktan kurtuluruz.

Yok öyle bir dünya bu hastalıktan kurtulmanın tek yolu aşı.

Aşılarımızı olalım ve bu hastalıktan kurtulalım…

Tabi diğer kuralları da ihlal etmeden!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol