30 Kasım 2019 tarihinde de yazmışım. O günden bugüne ne değişti derseniz, alpedo’nun, kervanhan’ın hizmet kalitesi arttı, kervanhan müdürü sevgili Yaşar Kireçci kardeşimiz kendini daha da geliştirdi, sektörde adını altın harflerle yazdırmayı başardı ve yönetim kurulu başkanı sayın Sami Kervancıoğlu’nun da sağ kolu, elini güçlendiren yöneticisi oldu.

Bazı isimler, markaların bile önüne geçer!

Bazı insanların sadece isimlerini yazmak yeterli. İsimlerinin önüne başka bir etiket, unvan eklemeye gerek yok. Tanıdık, binen, hizmet kalitesiyle kendini ispatlamış kimselerin isminin önüne başka unsurlar eklemeye gerek olmadığı için, sadece Yaşar kireci demeyi yeterli buldum.

Biz bugüne kadar hep patronları, markaları, firmaları öne çıkarttık. Yine çıkartırız. Allah onların yokluğunu vermesin. Bu şehirde işsizlik yoksa, toplumsal hadiseler yaşanmıyor ise, şehrimizi dört bir taraftan kuşatan fabrikalar, markalar, firmalar yüzündendir.

*

Mesele şu…

Markalar, firmalar tamam. Bu büyük fabrikalar olur, sosyal tesisler olur, insanların yaşam kalitesini artıracak, zaman ve vakit geçirebilecek işyerleri olur, olur da, patronların arkasında duran, mutfaktan gelme insanlar vardır. Biz onlara gizli kahramanlar deriz. Geri planda dursalar da, patronların, işyerlerinin en büyük teminatı, güvencesidir onlar. Çünkü oraya tepeden değil, mutfaktan gelmişlerdir.

Patronların yüzünü yere eğdirmeyen.

Firmaları misafirlere karşı mahcup etmeyen.

İşyeri sahiplerinin yüzünü kara çıkartmayan…

Çalışanlarla işletmeyi, tesisi yürüten, patron olmadan da işlerin tıkır tıkır yürümesini sağlayan, müşterilerle bire bir yakın ilişki kurabilen, işletmenin çıkarı için, menfaati için özveriyle çalışan geri plandaki gizli kahramanlara bu  şehrin her zaman ihtiyacı vardır.

Bunlardan biri de kervan@alpedo müdürü Yaşar Kireçci kardeşimizdir.

*

Özetleyecek olursam…

Kireçci, üstün zekâya sahip bir işletmeci, sorumlu müdür. İğnenin deliğinden Bağdat’ı görebilecek bir yeteneğe sahip. Sorumluluğunu bilen, çalışanlara hakim, kurumuna sahip çıkma adına yazıyorum, aynı zamanda da mükemmel bir basın dostudur sevgili Kireçci.

kervan@alpedo ve Kahramanmaraş onunla ne kadar gurur duysa az.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol