banner1451
  

Şehrin doğusunda, girişinde, yemyeşil bitki örtüsü ile oksijen deposu olarak bildiğimiz Kapıçam’a gitmek daha düne kadar bir cesaret işiydi. Herhangi bir cazibesi, özelliği yoktu çam ağaçlarından başka. Doğal güzelliğinden ve bin bir çeşit bitki örtüsünden başka.

Botanik bahçesi bile vardı.

Ama içinde ruh yoktu.

Ne zaman ki bu kente tekstilde ilk örgü makinasını getiren ve örgü tesislerini kuran, tekstil sektörü yanında gıda sektörüne de el atan, sanayide yatırımın çeşitliliğinin öncülüğünü yapanlardan sayın Şahin Balcıoğlu Kapıçam’ı kiraladı, o vakit insanların da güveni geldi ve Kapıçam, bugün itibariyle sosyal yaşamın, eğlencenin adeta merkezi haline geldi.

*

Anlatmak kafi gelmiyor, gitmek, görmek ve yaşamak lazım.

Ki ondan sonra ‘Vay be Helal olsun bu hayırsever işadamına!’ diyeceğinizden kuşkum yok. Zira Büyükşehir’den kiralanan Kapıçam, bugün bırakın bölgeyi, Türkiye’de eşi benzeri olmayan, hiç tatmadığımız, duymadığımız ve yaşamadığımız sportif ve eğlence merkezi haline gelince, her zaman takdir ettiğimiz sayın Şahin Balcıoğlu’nu biri kere daha kutlamak geldi içimden.

Yatırım önemli.

İnsan odaklı hizmet, düşünce ve proje daha önemli.

Biraz cesaret, biraz insana saygı yetiyor.

*

Tüm geleceğini, yaşama biçimini sevgi üzerine inşa eden sayın Şahin Balcıoğlu, aslında hitabeti ile de bilinen yetenek. Konuşurken kelimeleri incitmez, nakış nakış işler cümleleri, şiir tadında konuşurken, dinleyenler de konu ne olursa olsun onu dinlemekten keyif alırlar.

Keyif kelimesi, sayın Balcıoğlu’nun da sık kullandığı bir kelime aslında.

O, yaşamaktan, hayattan, dostları ile bir olmaktan, onların gönül tezgahında şiir dokumaktan keyif alıyor.

O, insanlara hizmet etmekten keyif alıyor.

O, insanları mutlu etmekten keyif alıyor.

O, geleceğimiz, umudumuz gençleri ve çocukları kazanmak adına yatırım yapmaktan keyif alıyor.

O, insanları sevmekten keyif alıyor.

*

Geçen hafta içinde Kapıçam’da, extrem tesislerinde bu keyfi doyasıya yaşadık. Bu keyfi, bu zevki bize yaşatan, bu müthiş projeyi, bu müstesna spor ve eğlence-oyun merkezini şehrimize getiren, kazandıran sayın Şahin Balcıoğlu’na minnettarım, ona yürekten teşekkür ediyorum.

Tabi her alandaki yatırımlarında, çalışmalarında, projelerinde yanında olan iki yakışıklı ve karizmatik oğulları Aykut ve Emre’yi de unutamam, es geçemem.

Babaları gibi nezaket timsali, beyefendi gençler. Bu sektörün, bu iş dünyasının umudu, geleceği çünkü onlar. Bu iki sempatik, yakışıklı ve karizmatik genci de çok sevdiğimi buradan duyurmak istiyorum.

Tabi bu tesisin müdürlüğünü yapan, sazı ve sözleri ile insanların gönlünü kazanan Şahin Ramazanoğlu’na da ayrı bir parantez açmam gerek. Bu keyifli, bu eğlenceli dünyada onun da imzası var.

Kapıçam gibi bir alana, oksijen deposuna ruh kattığı için Şahin Balcıoğlu dostum başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol