Cumhur ittifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı sayın Hayrettin GÜNGÖR, beklenen seçim beyannamesini açıkladı. Kahramanmaraş ile birlikte önemli misafirlerin de katılımı ile “Kahraman şehrin işi gönül işi” adıyla düzenlenen projeler sunumu kusursuz bir organizasyonla tamamlandı. Hayrettin GÜNGÖR ve ekibinin haftalar süren hazırlığı katılımcılardan tam not aldı. 


Proje Tanıtım Toplantısı kusursuzdu peki, başkan ve projeleri? 

Hayrettin GÜNGÖR, 30 yıllık yerel yönetimin getirdiği tecrübe ve rahatlıkla sunumu gerçekleştirdi. Öyle sanıyorum ki katılımcılar sunumu da beğendiler. Ama bizi ve tüm Kahramanmaraşlıları ilgilendiren asıl konu projeler. 

Hayrettin başkanın sunumunda büyük bir dönüşümün ayak seslerini duydum. Projelerinden Önsen Köprüsü ve Yenişehir projeleri, 12 şubat stadyumunun yerine yapılacak kongre merkezi projesi, Merkezi Ulaşım İstasyonu projesi, Aksu-Erkenez çayı ıslah projesi, Ilıca Termal Merkez projesi, Kültür, Sanat, Turizm ve Tanıtım Projeleri, Yerel Kalkınma Projeleri, Gençlik ve Spor Projeleri, Sosyal Hizmetler Projeleri, Meslek ve Beceri Kazandırma Projeleri, İlçelere yapılan özel projeler ve daha sayamayacağım kadar bir çok proje… 

*

Hayrettin GÜNGÖR “Ortak akla da büyük önem vereceğini açıkladı. Destek ve dualarıyla sevdalısı olduğum Kahraman Şehrimin evlatlarına hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Birlikte başaracağız” sözleriyle ifade etti.

2 saat süren sunumun tamamını bir köşe yazısına sığdırmak mümkün değil elbette. Sunum televizyon kanallarından ve radyolardan canlı yayınlandı. Ayrıca sosyal medyadan da yayınlar yapıldı. Dün özet bir şekilde anlatılan tüm bu projeler yüz yüze veya televizyonlar vasıtasıyla ayrıntıları ile anlatılacak.

 Edindiğimiz izlenim, Kahramanmaraş’ta önümüzdeki dönem hızlı bir büyüme, gelişme ve değişim başlıyor. Şimdiden hayırlı olsun. Zira bu şehir benim şehrim, bu şehir hepimizin şehri.

*

Projeleriyle yaşanabilir bir şehir inşa etmek için çalışan, mütevazı, adil, ehliyetli, liyakatli Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı sayın Hayrettin GÜNGÖR’ü tebrik eder, şahsım ve Maraskimlik ailesi olarak hürmetle selamlarım.

Kahramanmaraş olarak Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz. Kahramanmaraş inşallah bu dönemde sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 'Cumhur ittifakı' olarak kazanacağız diyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol