Son derece mütevazi ve yardımsever. Sanılanın aksine Avukatlarda olduğu söylenen soğuk duruş yok. Sadece yargının gri tonları insanları geren ve soğuk yapılı binalarda hizmet vermesi ve çalışanlarında bu durumdan etkilenmeleri yüzünden bu yanlış algı halkımızın arasında yerleşmiş durumda. Mustafa TAŞHAN Bey ise ışıldayan yüzüyle samimiyeti ve sıcak dostluğuyla bu sektörde gerçekten nazikliği ve kibarlığı yerleştirmiş durumda. Çevresine ışık saçan bu dostumuz, mutlu bir ailenin de gülümseme ve sempatikliğiyle başköşeye oturan kişiliklerinden. Hal böyle olunca marka olayı isimde daha kalıcı hale geliyor. Sadece  yeme ve içmede değil, insanda markalaşmak ve bunu sürdürmek daha da zor.  İşte bu olayı Avukat Mustafa TAŞHAN çoktan aşmış ve herkesin sevdiği, saydığı ve gurur duyduğu bir baro üyesi yapmış.

Avukat Mustafa TAŞHAN’ı  kısaca anlatmak gerekirse; Normalin üstünde akademik ve sözel yeteneğe, Olaylar ve ilkeler arasında ilişki kurabilme gücüne, Olayları derinliğine araştırma merakına, Başkalarını anlayabilme ve etkileyebilme yeteneğine, Akıcı konuşma becerisine, Sorumluluk duygularına sahiptir.

Avukat Mustafa TAŞHAN  azimle ve sabırla çalışan, bilgiyi araştırma, zorlukları aşma gücü, sosyal zeka ve iyi hitap yeteneğine, sahip oldukları becerilerle yetinmeyen her zaman kendini geliştiren, güncel gelişmeleri yakından takip eden, sosyal olan ve geniş bir ilişkiler ağına sahiptir.

Avukat Mustafa TAŞHAN  Rahat, sıcak ve güven veren bir iletişim kurar. Müvekkillerine de güven ve huzur verir. İletişim gücünü, ikna kabiliyetinde ve doğru diksiyonla pekiştirmektedir.

Biz daha ne diyelim. İyi ki sizin gibi Avukatlar var.

AV. MUSTAFA TAŞHAN KIMDIR.

1992 Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunu,1993 yılında avukatlık stajını tamamladı. 10 yıl süre ile serbest avukatlık, Bağ-kur ve çeşitli şirketlere Avukatlık  ve icra ve ticaret hukuku alanında danışmanlık alanlarında görevlerinde bulundu. 29 Mart 2004 tarihinde Türkoğlu Belediye Başkanlığı’na seçildi. 2009 da Türkoğlu Belediyesi başkanlığına ikinci kez seçildi. Nisan 2014 tarihinde serbest avukatlığa tekrar başladı. Halen serbest avukat olarak çalışmaktadır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol