Biz muhalefet partisi, İYİ Partiye dönelim.

İYİ Parti Kahramanmaraş ilçe teşkilatlarını yeniledi, yeniliyor. Sıra geldi, en dişli ve en iri olanına.

Yani il kongresine. Tabi ki adaylara…

Uzun zamandır bu partinin il başkanlığını avukat kardeşimiz Ahmet Çabukel yürütüyordu. Yine ve yeniden de yürütmeye niyetli görünüyor.

Partiyi aldığı yerden yükseklere taşıdı. Kendi cebinden de harcama yaparak, Şekerdere üzerindeki şimdiki parti binasını vücuda getirdi, siyasete ivme kazandırdı.

Partinin parti olduğunu, partililerin de partili olduğunu hatırlattı kamuoyuna.  Bir kimlik, kişilik kazandırdı. Allah var yani…

Anladığım kadarıyla, iki hafta sonra, galiba 19 Temmuz Pazar günü il kongresi nihayet bulacak, delege kısmı ya Çabukel ile yola devam diyecek ya da bu partiye, siyasete senelerini veren, emek veren, uğraş veren, efor sarf eden, partinin bir çok kademesinde görevler alan ve hepsinin de üstesinden gelen ve aday olduğunu açıklayan Av. Neslihan Koca Nergiz’e yol açacak!

İki şıktan biri…

*

Şimdi kendini, düşüncelerini, projelerini anlatıyor ve dolaşıyor. Ora senin, bura benim diyerek adaylığını açıklama sürecinde boş durmuyor sayın Neslihan hanım.

İyi bir siyasetçi.

Kumaşı da mükemmel. Siyasetçi ve başkan bir babanın kızı kadar tecrübeli bir siyasetçi olma ötesinde, il kongresini kazanırsa ne olur, şimdi onu tartışıyor millet!

Hem sayın Ahmet Çabukel, hem de sayın Neslihan Koca Nergiz, partiye yakışan isimler. Kim kazanırsa, kazanan parti olacak, Kahramanmaraş olacak!

İki avukata da başarılar diliyorum.    

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol