banner1482

Değerli meslektaşım, gazetesinin son sayısında, bu şehre ekonomik ve sosyal anlamda katkı sağlayan, enerjisini ve heyecanını bu şehre adayan genç işadamlarını kamuoyuna lanse ederken, kendini unutmuş.

Aslında bir gazetecinin gazetesinde, köşesinde kendini anlatması, pazarlamaya kalkışması, reklamını yapması hoş görünmez, kamuoyunda kabul görmez. Kaldı ki sevgili meslektaşım, Özgür Haber Gazetesi Sahibesi Neşe Yıldızhan, böyle ucuz ve basit işlere tenezzül eden biri değil.

Çünkü Yıldızhan geldiği yeri bilen, unutmayan, habercilik ve köşe yazarlığı meselesinde bile çizgisini koruyabilen, haddini aşmayan birisi.

Her daim tutarlı, her zaman seviyeli, her demde karakterinden, çizgisinden taviz vermeyen sağlam duruşlu bir arkadaşımız.

*

Şimdi sınırları zorlama vaktinin geldiğini düşünerek, en çok da üyesi olduğu KAGİD üyelerinin zorlaması, bastırması ve talepleri doğrultusunda, bugünlerde yapılacak olan kongrede aday olduğunu açıkladı.

Şimdi kulis çalışmalarını sürdürüyor habire…

Senelerdir, sanıyorum 2006 yılında kurulan, girişimci Kahramanmaraş kadınları bir çatı altında toplayan, kurucu başkanlığını ve son güne kadar da bu görevi hakkı ve layıkı veçhile yürüten, yürütürken de ciddi anlamda ihtimam gösteren sayın Kibar Özdemir’in, eşinin kaybı sonrası yorulduğunu hissetmesi sebebiyle bu görevi bırakacak.

Sayın Kibar Özdemir’e geçmiş hizmetleri için bir ağabeyi olarak teşekkür ediyorum.

Bir kadın girişimci olarak kadınlara yönelik hizmetlerini, icraatlarını bundan böyle kısmet olursa, kongreden galip gelirse, şayet başka aday çıkmaz ise (ki pek ihtimal de vermiyoruz) kadınların siyasette olduğu kadar iş hayatında da yerini almasını her daim destekleyen, savunan sayın Neşe Yıldızhan Kahramanmaraş Kadın Girişimciler Derneği (KAGİD) yönetim kurulu başkanı olacak.

Yani artık gazete patronluğundan, iş kadınlığına, bir önemli sivil toplum kuruluşunun patronluğuna geçiş yapacak.

*

Bir kardeşi, bir ağabeyi olarak Yıldızhan’ın zorlu ama kutsal bir görev ifa edeceğine yürekten inanıyorum. Zira sivil toplum kuruluşları, bir şehrin ekonomik, sosyal, kültürel yapısına katkı sunarak, insanların yaşam kalitesinin ve standardının yükselmesine vesile olacağı için, değerli meslektaşım enerjisini, tüm heyecanını bundan böyle bu şehre, KAGİD üyelerine vakfedecek, harcayacak.

Bahtı ve yolu açık olsun!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol