banner1451
banner1461

Dün haberi de bu başlıkta vermiştim. “İş dünyasından bir yıldız daha kaydı” diye. Allah yalanı sevmez, hasta olduğunu, pankreas kanseri ile boğuştuğunu, tedavi gördüğünü biliyordum.

Daha birkaç gün önce, ağabeyi, sevgili dostum sayın Mustafa Narlı’yı aradığımda, ‘Dua et Mehmet abi’ demişti kısaca. Derken kelimeler boğazında düğümleniyor, sesi zor çıkıyordu.

*

Sabahları, çarşıya erken inen ben, siyasetin ve yerel gündemin kalbinin attığı Yaşar Pastanesine uğradığımda, rahmetli Hacı Mehmet Narlı da orada olur, Berber Arif, Mustafa Yaprak, Erdal Kanbur, Mehmet Yanar ve Ahmet Balbaba ile gündemi tartışır, genellikle gırgır-şamataya dönüşen sohbete eşlik ederdi.

Zaman zaman bu sohbetlere, kahvaltılara kayınpederi Ticaret Borsası Başkanı sayın Ahmet Duran Balsuyu ve haftada bir gün de olsa işadamı Atıf Şirikçi de katılırdı.

Ancak son birkaç aydır rahmetliyi sabahları, o tatlı sohbet ortamında, muhabbette göremiyorduk. Meğerse rahatsızmış.

NARTEKS ortaklarındandı. Sevilen ve sayılan sima idi Hacı Mehmet Narlı. Yaşama veda ederek sevenlerini üzdü. Ancak elden gelen bir şey yoktu, gelen gidecek, konan göçecekti ve ölüm haktı.

*

Hayırsever bir aile idi Narlı ailesi. Değerli kardeşim Mustafa Narlı da benim çok önem verdiğim, sevdiğim bir insan. Merhum Hacı Mehmet Narlı da hakeza.

Ama hayat devam ediyor işte. Daha yaşama doymadan uzaklaştı, çekip gitti aramızdan.

Sözün bittiği yerdeyiz. Ecel bir gün bizlerin de kapısını çalacak, Allah imanı ile göçenlerden eylesin!

Mekânı cennet olsun, başta kardeşi sayın Mustafa Narlı olmak üzere, ailesine sabırlar diliyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol