banner1451
banner1461
 Uzun zaman Adana’da yasadım, birçok yer gezdim, Antep kaplıcasına da gittim, iki gün kaldım, her hafta sonu Antep kaplıcasına gitmeme ve kalmama rağmen çok iyi hizmet görmedim.  Kahramanmaraş’ın Ilıca’sı bir harika! Çarşısında alış-veriş ettiğinde ilgili olmaları benim hoşuma gitti.  Onikişubat ilçesince ihale edilen ve Ömer Özkan’ın işletmeciliğini yaptığı hamamın çalışanlarının müşteriler ve misafirlerle yakından ilgilenmesi ve güler yüzle karşılamaları çok güzeldi.

Sonra, arkadaşlarımla, patronumla Halimin Gölüne gittim. Manzara müthiş güzel. Tertemiz doğa, yeşillik ve herşey organik. Yediğimiz tava’nın lezzeti hâlâ aklımdan gitmezken, işletmeci Eyüp Uzun ve çalışanlarının ilgili ve sıcaktı havası çok güzel yemekleri çok lezzetli olan halimin gölü aileyle gidilecek çok güzel bir yer.

Herkese tavsiye ederim.

*

Ayrıca Ilıca’da dikkatimi çeken yabancı plakaların olmasıydı özellikle Antep plakası çok gelişmiş olan ılıcada aileyle hoş vakit geçirebilen tatil merkezi olduğunu gördüm çok lüks otellerden daha güzel olan aparatların olması ve inşaatların devam etmesi yeni aparatların yapılması dikkatimi çekti.

Bunun tek açıklaması vardı benim için oda çok tercih edilen ılıcanın kıs ayında bile bu kadar dolu olması, yazın daha kalabalık oluyor demekti.

Aparatların yetmediği anlamına geliyordu. Aileyle gidilecek çok güzel tatil merkezi benim için sıcak suyu bir harika ben gittim, çok sevdim ılıcayı.

*

Havası insanları sıcak ve güler yüzlü birçok tatil merkezine gittim ılıca gibi güzel bir görmedim ben gittim çok memnun oldum ailenizle kafanızı dinlemek istiyorsanız ılıcaya sizlerde gidin!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol