Birisi durduk yerde, beklenmedik bir anda, bir hareket yapsa, bir söz söylese, bir şeyler koysa ortaya, yanındakiler söyler, “Ede, icat çıkartama heri…”

Bu deyimi, 30 Mart mahalli seçimleri sürecinde, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı sayın Prof.Dr. Tahir Akgemci kullandı. “Biz icat çıkartacağız” dedi ve herkesi şaşırtan projelerini savundu, ‘ben icat çıkartıyorum!’

Herkesi şaşırtmamız lazım.

İcat çıkartmamız lazım.

Farklı şeyleri konuşup,  farklı lezzetleri tatmalı,  farklı insanları ortaya sürmeliyiz. Artık kaşgaldağı çıkmış, yürürken bile sendeleyen, artık enerjisini ve heyecanını kaybetmiş liderlerden,  yerel öneticilerden ve siyasilerden kendimizi ve toplumu sıyırıp, icat çıkartma mevsiminin geldiğini düşünüyorum.

*

Siyaset kimsenin nikâhına kıyılmadı. İmkânı olan, canı isteyen, kendine güvenen çıkar er meydanına, ‘bu yarışta ben de varım!’ der, soyunur, kendini gösterir.

Haydi vakit bu vakit, siyasilerin, sivil toplum kuruluşlarının, basın camiasının, esnaf teşekküllerinin, sanayi ve iş dünyası ile akademisyenlerin icat çıkartma vakti geldi.

Hadi arkadaşlar, hadi, arkada, sırada bekleyenler var!

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol