Sadece bizi olsa gam değil, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs covid-19, hepimizin yaşamını büyük ölçüde etkisi altına aldı ve hayatımızı değiştirdi.

Öğrenciler, çalışanlar, anneler, çocuklar, yaşlılar… Herkes pandeminin yeni düzsen etkilerinden nasibini alırken, öğrenci çocuklarımız da büyüklerin yaşam sınavından çok, yarın kendilerini geleceğe hazırlayacak, yaşamlarını belirleyecek sınava girecekler.

Liseye giriş sınavı. Yani kısa adıyla LGS…

Öğrencilerimize başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin!

*

Hayata normale dönüyor diye umutlanıyoruz. Ancak bir rehavet var insanlarda. Pandemiyi ciddiye almayan gençleri sık görüyorum özellikle. Sanki virüse meydan okur gibi bir halleri var. Oysa pandemi bizimle dalga geçmiyor, açık açık tehdit ediyor. Sonra bu lanet olası virüs, ne makam diyor, ne etiket, ne kimlik.. Kime bulaştıysa alıp götürüyor.

Süper ülkelerin birbirleriyle olan biyolojik savaşından bizler ders çıkartmalıyız.

Bu süreçte, gerek sektörümüzde, gerekse MÜSİAD camiasında, gerekse bürokraside önemli ve ciddi hadiseler yaşandı.

Öncelikle…

Yaklaşık 4 yıla yakın hizmet eden valimiz sayın Vahdettin Özkan Konya’ya gitti.

Yine yaklaşık 4 yıla yakın süredir canımız malımız için, huzurumuz ve barışımız için gece gündüz demeden, asayişimizin berkemal olması için uğraş veren emniyet müdürümüz sayın Doğan İnci beyefendi Adana’ya atandı.

Hem sayın Özkan’a, hem de sayın İnci’ye yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum.

Yeni gelen, görevlerine başlayan Valimiz sayın Ömer Faruk Coşkun ve emniyet müdürümüz sayın Salim Cebeloğlu’na başarı dileklerimi sunuyorum.

*

Dedik ya, hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor. MÜSİAD olarak, kervan@alpedo olarak hizmet ve ürün üretmeye devam ederken, kahraman ordumuzun Suriye içinde gözü kara, ülkemizin huzur ve toprak bütünlüğünü tehdit eden azılı, hain terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonları sürüyor.

Allah askerlerimizi korusun, ordumuzu muzaffer eylesin!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol