Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ZİRAAT ODASINA GENÇ BAŞKAN
 Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Merkezi tarafından, Dulkadiroğlu Ziraat Odasını kurmakla görevlendirilen Mehmet Çetinkaya (37) aynı zamanda da Türkiye’nin en genç başkanları arasında yer alıyor.

17 Nisan günü, İsmetpaşa Mahallesi, Şelale Park karşısındaki Dulkadiroğlu Ziraat Odası, dualarla açılırken, kurucu başkan Mehmet Çetinkaya bundan böyle odalarına kayıtlı çiftçilere hizmet edebilmek için bütün gayret ile çalışacağını söyledi.

Halen kayıtlı 5 bin, aktif olarak 4 bin üyeye sahip olduklarını söyleyen Dulkadiroğlu Ziraat Odası Kurucu Başkanı Mehmet Çetinkaya, “Odanın kurulması aşamasında birkaç kişi başvuruda bulundu. Ancak genel merkezimiz tercihini bizden yana kullandı. Bu saatten sonra amacımız çiftçilerimize en iyi şekilde hizmet v ermektir. Yepyeni ekiple, yeni bir hizmet anlayışı ile çalışırken, ayrıca üyelerimiz için hızla çalışmalara yaparak, desteklerimizi esirgemeyeceğimizi belirtmek isterim” dedi.


GENEL MERKEZE AYRICA TEŞEKKÜR!

Dulkadiroğlu Ziraat Odasında kurucu üye sayısının 29 kişi olduğunu belirten Başkan Çetinkaya, ilerleyen günlerde de Onikişubat Ziraat Odasının kurulacağını, şimdilik bu bölgeye de kendilerinin hizmet edeceğini kaydetti, görev dağılımının ise en kısa zamanda gerçekleşeceğinin altını çizdi, “Biz, bize güvenen, bize inanan çiftçilerimizin yüzünü kara çıkartmamak gayreti içinde olacağız. Öte yandan, birkaç kişilik başvuru içerisinde bizleri tercih eden Türkiye Ziraat Odaları Birliğine ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu, yeni odanın yeni yapı ve hizmet anlayışı ile ilimize ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. 














Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol