Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ZAFER ŞARKILARINI KUYBU SÖYLEDİ

Hünkar Dügün Salonunda yapılan Esnaf Sanatkarlar ve Odaları Birliği Başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Ahmet Kuybu ve Ali Köfte aday oldu.

faaliyet raporlarının okunması, ibrası ardından yapılan konuşmalar esnasında, salonda Kuybu’nun ağırlığı her haliyle belli olurken, saat 17’den sonra açılan sandıklarda, oylar sayıldığında, seçim sonrası 314 oyun 229’nu alan Ahmet Kuybu yeniden başkan seçilirken, Ali Köfte 81 oy alabildi.

ALİ KÖFTE FARK YEDİ, HEZİMETE UĞRADI

Birlikte değişimden yana olduğunu ileri sürerek aday olan, amiyane tabirle senelerin başkanı karşısına çıkan Ali Köfte, Başkan Kuybu karşısında hezimete uğrarken, seçimi açık farkla kaybedeceğini düşünememiş olmalı ki, kendinden çok emindi. Ama sonsözü söyleyen 314 delege, tercih ve teveccühünü Kuybu’dan yana kullandı.

Kunduracılar Odası başkanı iken esnaf birlik başkanlığına aday olan Ali Köfte, Başkan, senelerin Birlik Başkanı, deneyimli insan Ahmet Kuybu karşısında hezimete uğramaktan kurtulamadı.

BAŞKANI AHMET KUYBU’NUN YÖNETİM KURULU LİSTESİ ŞÖYLE;

Yönetim Kurulu Asil Üyeler; Şeref Özsoy, Muzaffer Çil, Halit Orman, İhsan Sarıoğlan, Cuma Güler, Muhlis Akkurt.

Denetim Kurulu Asil Üyeler; Ahmet Özkömeç, Ramazan Çam, Turgay Yılkıcı.

Disiplin Kurulu Asil Üyeler; Bayram Akgül, Enver Çelebi, Mehmet Geçkil.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol