banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Tören, Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Emin Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hanefi Toptaş’ın Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başladı.

SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI

AK Parti Milletvekilleri Mehmet Cihat Sezal, İmran Kılıç, Ahmet Özdemir ile MHP Milletvekili Sefer Aycan, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, ilçe belediye başkanları, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve gazilerin katıldığı Atatürk Meydanı'nda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Emin Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hanefi Toptaş ile beraberindekiler, daha sonra Şeyhadil Mezarlığı'nda şehitliği ziyaret etti.

VATAN VE MİLLET SEVGİSİ HERŞEYİN ÜZERİNDE

Vali Ömer Faruk Coşkun, burada şehitlik şeref defterini imzalayarak, günün anlam ve önemine binaen konuşma yaptı. Coşkun, “30 Ağustos Zaferi, önemli bir askeri başarı olmasının yanında vatan ve millet sevgisinin, milletimizin sarsılmaz azminin, sahip olduğu üstün iradenin ve güçlü birlikteliğinin de unutulmaz sembolüdür. Tarih boyunca gücünü; birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan milletimizin sahip olduğu mukaddes değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenme anlayışı ve Büyük Taarruz Ruhu, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız badireleri aşmamızda en büyük güvencemiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan yapan tüm ecdadımızı, bugüne kadar mukaddes değerlerimiz uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Şanlı Ordumuzun ve Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLAMAK

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, şehit mezarlarına karanfil bırakıldı. Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Emin Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hanefi Toptaş’ın Trabzon Bulvarı üzerinden vatandaşların bayramını kutlamasıyla sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol