Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

YUSUFLAR VE DUMLUPINAR ALEV ALEV (MHP)
 Milliyetçi Hareket Partisi İl ve ilçe başkanlıklarının organize ettiği Yusuflar ve Dumlupınar Mahalleleri açık hava toplantısı yüzlerce Kahramanmaraşlının katılımı ile bir anda mitinge dönüştü. Yusuf Temizkan ve Tahir Akgemci’yi görmek için mahalle meydanına akın eden mahalle sakinleri Milliyetçi Hareket Partisi adaylarını bağrına bastılar ve coşkuyla karşıladılar.

Coşkulu kalabalığa hitap eden MHP Onikişubat Belediye Başkan Adayı Ziraat Mühendisi Yusuf Temizkan, “Biz sırça köşklerde oturan olmadık. Dünde sokaklarda köylerde meydanlardaydık bugünde mahallelerde köylerde ve sokaklardayız. Şehrimizi sokak sokak ev ev geziyoruz. Sevgiyle, muhabbetle ve samimiyetle dolu Kahramanmaraş’ımızın sokaklarını başımız dik vatandaşlarımız sevgi gösteri ile yürüyoruz. Allaha şükürler olsun ki kutlu gün yakındır. İnşallah 30 Mart sonrası Belediye başkanından ziyade sizlerin kardeşi, arkadaşı, dostu olarak yine geleceğim. Bu defa ne istersiniz kardeşinizde demek için geleceğim. Bu defa evlerinize konuk olacak sizleri dinlemek için geleceğim. Yusuflar Mahallesi, Dumlupınar Mahallesi, Tekke Mahallesi Kahramanmaraş’ın en eski mahallelerinden yani bu şehrin kahrını çeken yıllardır sabırla özlemle hizmet bekleyen semtleridir. 25 yıldır sabırla beklediniz. Ama maalesef seçim zamanı gelip sizden oy isteyip daha sonra kaybolanlar şimdi karşınıza çıkmaya bile yüz bulamıyorlar. Sevgili Yusuflar, Dumlupınar mahallesi sakinleri artık beklemek yok. Artık hizmet için bekleme zamanı geçti. Artık isteme zamanıdır. Artık hizmet görme zamanıdır. Artık Yusuf Temizkan kardeşinize ve Tahir Akgemci hocamıza şu sorunumuzu da çözün deme zamanıdır. Allahın izni ile yaşlılarımız, çocuklarımız, hanımlarımız, kardeşlerimiz herkes 25 yıldır arzu ettiği hizmeti alacak. Oy avcılığı yapanların dönemi bitti. Sadece oy isteme zamanı geldiğinde sizin kapılarınızı çalanların devri bitti. Artık hizmet getirdik diye kapınızı çalacak Yusuf Temizkan kardeşinizin dönemi başlıyor. Artık hizmet dönemi başlıyor inşallah. Şu coşkuyu, şu sevgiyi, şu hizmeti sonuna kadar hak etmiş yüzlerce mahalle sakinimizi bugün bu inanç sokaklara dökmüştür. Biz de Allahın izni ile bu inancı bu desteği karşılıksız bırakmayacağız. Söz verip kaçanlardan olmayacağız. Başımız dik ayağınıza gelip başka ne istersiniz söyleyin, size daha da fazla hizmeti getirelim diyecek bir Belediyecilik anlayışı dönemi başlıyor”dedi.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol