banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

YÜREĞİMİZE KOR DÜŞTÜ!
 Hain terör saldırıları karşısında kahramanca vatan savunması yapan Mehmetçiklerimizden ve polislerimizden şehit olanlarla, yüreğimize kor düştüğünü belirten Baro Başkanı Av.Vahit Bağcı, tarihin her döneminde farklı farklı stratejilerin bir parçası olarak kanlı saldırılara maruz kalan büyük Türk milletini, her defasında bu badireleri  atlatmayı başardığını söyledi. Bağcı, eli kanlı terör belasının da üstünden geleceğini belirterek, “TC.’yi yıkmaya, Türk milletinin birliğini bozmaya hiçbir şer odağının gücü yetmeyecektir. Aziz Türk milleti ve onun bağrından çıkan Türk güvenlik güçleri, milletin varlığına ve birliğine, devletin bekasına ve vatan topraklarının bütünlüğüne yönelen bu kanlı saldırıları geri püskürtmeye, şer odaklarını bulmaya ve yok etmeye muktedirdir. Türk devleti ve milleti, kendisinin asli hasletlerinden olana sabır ve engini tahammül gücü ile birlikte beraberlik içinde, hukuk çerçevesinde teröre ve teröristlere gereken cevabı verecektir. Şehit kanlarıyla sulanarak vatan yapılan bu topraklar, her türlü terör ve saldırgan tutumun mezarı olacaktır” dedi.




DEMOKRASİNİN TAŞIYICI ORGANLARI

Başkan Bağcı, çözümün, 77 milyonun millet olma bilincini ve ruhunu tekrar tazeleyerek, insan hakları, hukukun üstünlüğü, demokrasi ve adalet paydasında kucaklaşması olduğunu ifade ederken, “Bu gün, başta siyaset kurumu olmak üzere, demokrasinin tüm taşıyıcı unsurlarına ve tek tek bütün vatandaşlarımıza düşen görev; bu kucaklaşmanın sağlanması için bütün gücü ile mücadele etmektir.

Kahramanmaraş Barosu olarak, bu toprakları vatan yapma ve vatanı koruma uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize, son günlerde Doğu ve Güneydoğu’daki çatışmalarda şehit düşen asker ve  polislerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, kederli ailelerine ve Türk halkına baş sağlığı  dileriz” diye konuştu.

Son olarak topyekün Türk halkının her bir evladını, bulundukları makam ve mevki ne olursa olsun, teröre ‘Dur!’ demeye davet etti, terörü bir kere daha kınadı.

Terörü kınama konuşması Borsa önünde, yaklaşık 75 kadar avukatın huzurunda yapılırken, kınama toplantısına Baro eski Başkanlarından Kemal Yavuz da katıldı.

Aynı günün akşamı ise, şehitlerimizin ruhuna fatiha amacıyla Abdulhamit Han Camiinde, yatsı namazını müteakip mevlid okutuldu.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol