Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

YOL TEPKİSİ

 Geçtiğimiz Pazar günü mahallelinin yolunu görmek için Büyükkızılcık Mahallesine gittik.  Bir gurup vatandaşla mahallede yaşayan, cefakar insanları gördük ve hakikaten yolların çamurdan çıkılmaz bir halde olduğunu gördük. 21. Yüzyılda Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Kahramanmaraş’a yakışmayan bir manzarayla karşılaştık.

Görüşlerine başvurduğumuz vatandaşlar tepkilerini dile getirdiler. Kızılcık havzası olarak bildiğimiz bölgede yaklaşık 10 bin gibi bir nüfusun yaşadığını söylediler, dert yandılar, devlete karşı boyunlarının kıldan ince olduğunu,  yoldan başka devletten isteklerinin olmadığını söylediler.

Büyükkızılcıklı vatandaşlar; “Geçtiğimiz günlerde Başkent Ankara’ya gittik ve Büyükkızılcık mahallesine döndük. 1000 Km. yol gittim ama Elbistan yolundan mahalle yoluna girince her şeyim değişti. Bizlerin psikolojisi değişiyor ve araçlarımız tamirhanelerden çıkmıyor.  Mahalle sakinleri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’dan yolumuz yapımına el atmalarını çözüme kavuşturmalarını sabırsızlıkla bekliyoruz” şeklinde konuştular.  

Adil SEL (Göksun Haber Gazetesi)  

Anahtar Kelimeler:
YOL TEPKİSİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol