banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

YOL ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
 Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, kilit parke çalışmaları devam eden Önsen ve Kurtlar Mahallelerini ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Fatih Yoğurt ve Burhanettin Türkkahraman ile Fen İşleri Müdürü Süleyman Topçuoğlu’yla birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mahçiçek, vatandaşlarla sohbet edip gelecek yıl yapılması planlanan çalışmaları anlattı.

Verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Mahçiçek, “Bizim görev alanımıza giren yollara bayramdan sonra başlayacağız demiştik ve yollarımız hızla yapılıyor Allah’a şükür” dedi. Önsen’deki yolların bir ay içerisinde tamamlanacağını dile getiren Mahçiçek, şöyle devam etti:

“Bu mahalle aralarındaki yollarımız bir ay içerisinde inşallah tamamlanacak ve bir daha çocuklarımız çamura basmayacak. Önsen’de de yolları yapmak bize nasip oldu elhamdülillah. Ayrıca bugünkü incelemelerimizde bir taziye evi ve çocuklarımız için okuma salonu yerine bakacağız. İkincisi de Önsen’e bir İmam Hatip Okulu yapacağız. Onun da yerini bu gün gezip belirleyeceğiz. Bahardan itibaren de İmam Hatip’e, taziye evimize ve okuma salonumuza başlayıp gelecek eğitim yılına yetiştireceğiz. Başka ihtiyaçlar olursa da biz buradayız. Bizim gecemiz gündüzümüz yok, biz hep sizlerle beraberiz. Muhtarımız da burada kendisi sık sık bize uğrar. Eksiklerimiz varsa yaparız, ilave yapacaklarımız varsa, onları da şimdiden programlıyoruz. Yani gelecek yılın yatırımlarını şimdiden belirliyor ve baharla birlikte başlatıyoruz.”





Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a büyük destek veren Önsen sakinlerine de teşekkür eden Başkan Mahçiçek, “Oylarınızla yeni Türkiye’nin temellerine siz de katkı sağladınız. Teşekkürler” diye konuştu. Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanımızın da gecesi gündüzü yok, nelerle karşılaştı gördünüz. Muhtıralar verildi, dinlemedi. Partiyi kapatmak istediler dinlemedi. Ama nereden nereye getirdi Türkiye’yi. Bakın bu ülkenin insanlarına güven geldi güven. Türkiye ilk defa 128 ülkenin oyunu alarak Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde yer aldı. Bu ülkenin milli gelirini 250 milyar dolardan 750 milyar dolara çıkardı. Bu ülkenin insanlarının kendine güveni geldi. Türkiye’nin bütün ülkeler nezdinde itibarı çok yükseklerde. Artık Türkiye yeniden ayağa kalktı. Şimdi cumhurbaşkanımız ‘yeni Türkiye diyor ya, işte o yeni Türkiye’de hiçbir yasak kalmadı Allaha şükür. Bakın ben İmam Hatip mezunuyum. 1971’de beni üniversite imtihanlarına almadılar. Şimdi üniversite imtihanlarına engel kaldı mı, İmam Hatipler önünde. Kalmadı Allaha şükür. Baş örtüsü engeli kaldı mı kalmadı Allaha şükür. Bunları kim yaptı Allah için. Bunları bu AK Parti hükümeti, başbakanımız ve cumhurbaşkanımız yaptı. Allah ondan razı olsun. Allah onu kaza ve belalardan esirgesin. Bizler de inşallah bu ülkenin geleceği için, bu ülkeye zarar vermek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.”

Mahçiçek, Önsen’in ardından Kurtlar Mahallesi’ne geçerek burada da incelemelerde bulunup, vatandaşlarla sohbet etti. 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol