banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

YILDIZHAN’DAN HAYAL KAHVESİN’DE İFTAR VAKTİ
 Aynı zamanda da doğum günü olan 5 Haziran günü, kentin en büyük sosyal yaşam alanı ve alış-veriş merkezi Piazza’daki, işletmeciliğini Av. Ahmet Belli’nin yaptığı Hayal Kahvesi’nde, hem sürpriz doğum gününü kutladılar, hem de iftarla birlikte yerel ve ulusal meseleleri tartışma, yorumlama fırsatı buldular.

Nezih ortamda, üstelik de yaş gününde dostları ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti gizleyemeyen, bu heyecanını dışa vuran gazeteci Neşe Yıldızhan’ı yalnız bırakmayanlar sadece gazeteci arkadaşları değildi.

ALİ YÜCE, CENGİZ BERBEROĞLU VE AYŞE KAZLI

Özel olarak hazırlanan yaş günü pastası ve isminin de geçtiği doğum günü şarkısı eşliğinde pastayı üfleyen ve meslektaşları ile birlikte yiyen Yıldızhan’ın gözlerinin içi gülerken, beraberinde çok sevdiği arkadaşı Büyükşehir Belediyesinin önemli ismi Ayşe Kazlı, yine Büyükşehir Belediyesinin tanınmış ismi, Basın Müdürü Cengiz Berberoğlu ile başarılı bürokrat, İŞKUR Müdürü Ali Yüce de bu mutluluğa ortak olan, mübarek ramazanın iftarını açma huzurunu yaşayan isimler arasında yer aldılar.







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol