Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

 YILDIZ’DAN KGC BAŞKANI SAYIN’A ZİYARET

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Faruk Yıldız  Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

7 Haziran genel seçimlerine doğru hızla yaklaşılırken, Ak Partiden Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı olan  Veteriner Hekim Faruk Yıldız,  Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın'ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Kendisinin memleket  sevdalısı biri olduğunu belirten  Yıldız, "Türkiye'de vesayet rejimi Ak Parti döneminde kaldırıldı. Bu dönemde özellikle ülkesini seven, aydın gönül sahibi insanların siyasete girme zarureti var. Bu zarurete mütevellit katkıda bulunmak için aday olduğunu belirtti.  Ak Partinin gönüllerin partisi olduğunu belirten  Yıldız, "Türkiye'yi getirdikleri nokta itibari ile, gerektiğinde Ak Partinin bir neferi, gerektiğinde Ak Partiye kurmay zekası ile buna katkıda bulunan, bunun içerisinde rol alan bir kardeşi olarak girmek arzusundayım"

"Eğer kısmet olurda seçilirsek, Kahramanmaraş'taki bir ferdin, bir grubun, bir sanayicinin, yapılması gereken ne işi varsa kanuni çerçevede yapacağız ve bir kardeşi olacağız." Diyen Yıldız,  Çalışmalarının kişi bazlı değil, sistem bazlı olacağını,  Kahramanmaraş'ın sorunlarını sistematize ederek, bunu da sistemleştirerek Ankara'ya taşıyacağını, bir mekanizma üreteceklerini, bir nefer gibi çalışacağını söyledi. 

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yıldız'a başarılar diledi.  HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol