Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

 YERLİ ÜRETİME DESTEK
 Samsun’da düzenlenen törende konuşan SASKİ Makine İkmal - Su Arıtma Daire Başkanı Taner Meral, Büyükşehir Yasası ile birlikte faaliyet alanlarının genişlediğini ve 15 ilçenin de hizmetinden sorumlu olduklarını söyledi.

 

Yeni yasa ile birlikte hizmet alanlarının genişlediğini anımsatan Meral, “Biz de iş makinası alımında yerli üretimi desteklemek anlayışımız doğrultusunda Sanko firmasından 7 adet kazıcı yükleyici aldık” dedi.

 

Kazıcı yükleyicilerin bir bölümünü ilçelere dağıtacaklarını belirten Meral, böylece işlerini daha hızlı ve verimli bir şekilde yürüteceklerini, daha sonra alacakları iş makinalarının tamamını ilçelere göndereceklerine vurgu yaptı.

 

HİZMET KALİTESİ DAHA DA ARTACAK

Sanko İş ve Tarım Makinaları’nın yerli üretim olmasından büyük bir memnuniyet duyduklarına dikkati çeken Meral, şöyle devam etti:

 

“MST marka kazıcı yükleyicilerinin yerli üretim olmasından dolayı, bu alımdan çok memnun olduk. Firma üç gün içinde iş makinalarını teslim etti. Belediyemiz tarihinde DMO kanalıyla böyle hızlı bir teslimat görmemiştik. Firma yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Bu makineler su ve kanal hizmetlerinde, boru döşemelerde ve kış ayında kar küreme işlemlerinde çok amaçlı olarak kullanılacak. MST kazıcı yükleyicilerle hizmet kalitemiz daha da  artacak.”

.

GURUR VERİCİ

Sanko İş ve Tarım Makineleri Satış ve Pazarlama Direktörü Harun Arab ise üretimi Gaziantep'te yaptıklarına işaret ederek, “Yerli üretime destek veren Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Yerli üretime destek; istihdama katkı, cari açığın düşmesine destek, yan sanayinin gelişimine destek demektir” diye konuştu.

 

Samsun gibi her geçen gün gelişen bir ilin büyümesine katkı sunmanın kendilerini gururlandırdığını vurgulayan Arab, sözlerini şöyle sürdürdü:

 


“Yapılan her teslimat firmamız için yeni bir başlangıçtır. Hiçbir zaman müşteri odaklılıktan uzaklaşmayacağız. İş makinalarımızın uzun yıllar verimli ve düşük maliyette çalışarak kullanıcıya hizmet vereceğinden eminiz. Gönülleri kazanıp başarılı olmak  için müşteri gibi düşünerek üretim programlıyoruz.”

 

DAİRE BAŞKANI TEST ETTİ

Konuşmaların ardından Harun Arab, Makine İkmal - Su arıtma Daire Başkanı Taner Meral'e iş makinelerinin anahtarlarını teslim etti. Meral, iş makinesinin direksiyonuna geçerek, bir süre kullandı.

 

Törene, SASKİ ekibinin yanı sıra, Sanko İş ve Tarım Makinaları Kamu Satışları Müdürü Hakan Saral, Satış Müdürü Hürkan Tuncay ve Satış Sorumlusu Bilgehan Kayış da katıldı. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol