banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

YENİ YIL ALIŞVERİŞİNİN ADRESİ PİAZZA OLDU
 Yeni yıl için sevdiklerine çeşitli hediyeler almak ya da kendi ihtiyaçlarını gidermek için Piazza’ya akın eden Kahramanmaraşlılar, AVM’nin tavanından koridorlarına kadar yayılan göz alıcı süslemeler altında alışverişlerini daha keyifli yaptılar. 

Yılbaşı nedeniyle dünya markalarının çeşitli kampanyalarla ziyaretçilere benzersiz indirim fırsatları sunmaları da Piazza’daki alışverişe renk kattı. Kozmetikten ev eşyasına, kişisel bakımdan tekstile, teknolojiden ayakkabıya, mücevherden oyuncağa kadar binlerce ürünü çeşitli kampanyalar ve indirimler ile sunan Piazza AVM, yeni yıl hediyesi seçmekte zorlananların imdadına yetişti.

 

DEV ÇAM AĞACI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

 

Göz kamaştıran koridorları ve ışıl ışıl süslemeleriyle, yılbaşı alışverişinde de şehrin çekim merkezi olma özelliğini sürdüren Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, dev boyuttaki yılbaşı çamı ise ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Çok sayıda ziyaretçi, oldukça şık biçimde süslenmiş olan dev çam ağacıyla birlikte fotoğraf çektirdi. 

 

Ayrıntılı bilgi için:

Team İletişim ve Danışmanlık

Başak Tanses - [email protected]

0212 358 00 20 – 0530 382 06 64

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol