Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

YENİ MEZARLIKTA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
 Beraberinde Etüd Proje Müdürü Burhanettin Türkkahraman ve Mezarlıklar Müdürü Emir İsmail Demir ile Şeyh Ali Sezai Efendi Mezarlığı’nda incelemelerde bulunan Başkan Poyraz, yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Şeyh Ali Sezai Efendi Mezarlık Alanını gezerek yapılan çalışmalara ilişkin ilgililerden bilgi alan Başkan Poyraz, yaptığı açıklamada mezarlık alanının 500 dönümlük alana kurulmakta olduğunu ve alt yapının yanı sıra yollarının da yapılmakta olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından Hasancıklı'da yeni mezarlık alanı olarak belirlenen Şeyh Ali Sezai Efendi Mezarlığı’nda defin işlemleri bir düzen içerisinde yapılacak.

Kahramanmaraş Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Şeyh Ali Sezai Efendi Mezarlığı şu an itibari ile 500 dönümlük bir alanı kaplıyor.

Şeyh Ali Sezai Efendi Mezarlığı’nda alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından defin işlemlerine başlanacak ve defin işlemi gelişigüzel değil bir plan dahilinde yapılarak, Şeyh Adil Mezarlığı’ndaki gibi karmaşaya müsaade edilmeyecek. Mezar taşları da tek tip olarak yapılacak.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol