banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

YAŞAMIN ÖNÜNDE ENGEL OLMASIN!
 Hayrullah mahallesinde bulunan Yeni Yaşam Engelliler Derneğinin açılışında konuşan Dernek Başkanı Abdulhamit Yeniceli, açılışa katıldıkları için konuklara hoş geldiniz derken, engelli vatandaşlara gösterilen ilgi ve verdikleri destek için teşekkür etti.

Başkan Yeniceli, açılışta yaptığı konuşmada, “Ülkemizde yaşayan insanların büyük çoğunluğu gelecek korkusuyla yaşarlar. Bu korkular daha çok ekonomik korkulardır. Ama bu korkuların içinde engelli kalmak korkusu pek yoktur, o yüzden bedenen sağlam bir insana özürlü kalmayı pek aklına getirmez” dedi, 16 dernek üyesi arkadaşına tekerlekli araba verdiklerini söyledi.

Belediye başkanı Mustafa Poyraz da, engelsiz yaşam için bu hayırlı işe soyunanlara teşekkür etti, başarılara diledi.

Başkanın kısa konuşması ardından, İl Müftüsü Muhammed Gevher dua etti, dernek yönetimine başarılar temennisinde bulundu.

POYRAZ ‘DAN 5 AKÜLÜ ARABA

Açılışı müteakip, engelli vatandaşlar ve onların çocukları ile konuşan, onlara hediyeler veren belediye başkanı Mustafa Poyraz, bu arada Ali Bıyık, Eser Gürler, H.İbrahim Aktaş, Enes ve Fatih Dertli kardeşler olmak üzere, 5 engelli vatandaşımıza akülü araba hediye etti.

Açılış sebebiyle gelen konuklara ikramlar yapıldı.

Büyük ilgi gören ve çok sayıda katılımcının bulunduğu açılışa katılanlar arasında ayrıca, belediye eski başkanlarından Ali Sezal, 30 Mart 2014’de yapılacak mahalli seçimler için Büyükşehir belediye başkan aday adaylığını açıklayan Fatih Uğurlu, Baro Bakanı Av.Metin Doğan, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Yusuf Temizkan, Onikişubat belediye başkan aday adaylarından Av.Tuncay Kazancı, Mehmet Kişifli, Tuncay Atakan, Dulkadiroğlu belediye ilçe başkan aday adayı Ahmet Arıkan, Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan ile çok sayıda engelli vatandaş katıldı.

























Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol