Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

YARIM ASIRLIK
  Lüks bir motel tarzında inşa edilen ve 60 civarı öğrencinin kalabileceği Kahramanmaraş Erkek Öğrenci Yurdu 2017/2018 Eğitim Öğretim Yılında kapılarını öğrencilere açtı. Yurtta kalacak öğrencilerin ön kayıt yaptırma koşuluyla yapılacak olan mülakatla seçileceğini belirten dernek başkanı Prof. Dr. Sayın Ali Malik Gözübol; “Yurdumuz deprem sonrası öğrencilerine veda etmişti. Bu sene yeniden öğrencilerine kavuşuyor.Çok mutluyuz.Bize destek başta yönetim kurulumuz olmak üzere geçmiş dönem başkanlarımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

 Kahramanmaraş Okutma ve Yardımlaşma Derneği başkanı Prof.Dr. Ali Malik Gözübol yönetim kurulu olarak; “Yurt idari işler müdürlüğüne hemşehrimiz emekli eğitimci Sayın Fatih Akben'i getirirken sekreterya işlerine Yıldız teknik Üniversitesi master öğrencisi Gökhan bey ile yurdun inşasından bugüne bizimle beraber çalışan emek sarf eden Ender beyi getirdik,” dedi.

 

 İstanbul'da üniversite okuyacak olan ve okuyan Kahramanmaraşlı erkek öğrencilerimiz için 46 TV koordinatörü ve gönüllü muhabir Eyüp Kadir Kılcı, yurt binamızı ziyaret ederek yerinde gördü. İletişim bilgilerini aldı.İstanbul da sadece erkek öğrencilere hizmet verecek olan "Kahramanmaraş Erkek Öğrenci Yurdu" ile 0506 222 31 50 numaradan Gökhan bey ile iletişim sağlayabilirler.

 

 46 TV koordinatörü ve gönüllü muhabir Eyüp Kadir Kılcı öğrencilerimiz için şu bilgi notunu da paylaştı. İstanbul'da, Ankara'da, Adana da, Mersin'de, Konya'da, Samsun'da, Antalya'da, İzmir'de, Bursa'da, Osmaniye'de ve Kocaeli'nde Kahramanmaraş Dernek ve Vakıflarımız var.Öğrencilerimizin burs ve eğitim yardımları konusunda iletişime geçmelerini tavsiye ediyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol