Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

YAPTIĞI YOLA ‘DUYGU’LARINI KATAN FİRMA
 Kahramanmaraş – Göksun yolu için çok müteahhit firma geldi geçti. Kimi sebepli ya da sebepsiz işi bıraktı ve kaçtı, kimi basınla ters düşüp siyasilerin de gözünden düştü, kimileri de üstlendikleri işin hakkını vererek, aldıkları parayı helal ettirircesine, işine sadık ve iş kalitesi ile haklı bir tebrik edindi.

Duygu inşaat da bunlardan biri. Kahramanmaraş – Göksün yolu üzerinde, bazı bölünmüş yol, viyadük ve tünellerin ihalesini alan firma,  geçtiğimiz günlerde içinde gazetecilerin ve siyasetçilerin de olduğu gezide, tam not aldı.

Çünkü işine kalitesi kadar duygularını da katmıştı.

Karayolları yetkilileri ile el ve işbirliği içinde, istişare ederek, uyum içinde üstlendikleri işi zamanında ya da daha erken bitirebilmek için,  tüm personel ekipman ve araçları ile Göksun yoluna adeta demir atan DUYGU İNŞAAT, (Kolin – Limak iş ortaklığında) her ne kadar sürücüler şimdilik şikayet etse de, çalışmalar bittiğinde firmaya teşekkür edecekler anlaşılan.

FİRMANIN İTİBARI, GÜVENİRLİLİĞİ…

Çünkü personel ve araç ekibi, mesai mefhumu dinlemeden, hem firmalarının kalitesini ve itibarını düşürmeden birinci sınıf hizmet veriyor.

Yol boyunca sağa baksanız, sola baksanız, karşınızda bu firmanın ekipleri harıl harıl çalışmaktalar.

Karayolları ekipleri ve sorumluları da firmanın güvenilir biri firma olarak üstlendiği işin hakkını verebilmek için özveriyle çalıştıklarını, kendilerine olan güveni boşa çıkartmayacaklarını söylüyorlar.

İşlerine sevgiyi, hizmet aşkını, vatan ve memleket sevdasını kattıkları için de güvenilir firma olmaya devam ediyorlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol