Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

 VERİMLİLİK ÖZEL ÖDÜLÜ
 Başkan Hacı Ali Özal açıklamasında; “Dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Enerji - Çevre Fuarı ve Konferansı’nın (ICCI-2014), Enerji Oscar Ödülleri kapsamında, Enerji Santralleri ve Verimlilik Projeleri kategorilerinde yapılan başvurular sonucunda, VERİMLİLİK kategorisinde Jüri Özel Ödülüne layık görülen Arsan Dokuma Boya Sanayi ve Tic. A.Ş. firmasını, yöneticilerini ve çalışanlarını kutluyoruz. Bilindiği gibi, enerji; insan yaşamı ve sanayi üretimi için olmazsa olmaz temel unsurların başında gelmektedir.

Gerek dünyada gerekse ülkemizde ki artan nüfus, modern hayatın getirdiği yenilikler, sanayi ve teknolojideki gelişmeler, enerji ihtiyacını hızla arttırmaktadır. Alternatif enerji kaynaklarının kullanılmasının yanında, enerjiyi verimli kullanarak enerji israfının önüne geçilmesi artık kaçınılmaz olmuştur.


Enerji Verimliliği konusunda yapmış olduğu çalışmalar sonucunda Verimlilik Özel Ödülünü alan “ARSAN DOKUMA BOYA SANAYİ ve TİC. A.Ş. firmasını, Arsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alişan ARIKAN’ı, tüm firma çalışanlarını ve özellikle firmada enerji verimliliği konusunda çalışan mühendis arkadaşlarımızı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. Bu ve benzeri çalışmaların ilimizdeki tüm firmalara örnek olmasını arzuluyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol