Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

VALİLİK BAHÇESİNDE PROTOKOL BAYRAMLAŞMASI
  

Vali Vahdettin Özkan bayramlaşma günü ve saati hakkında şu mesajı verdi; “Bayramlar, insani, vicdani ve dini güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik,  beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin hissedildiği, toplumun bütün kesimlerinin birbirleriyle barıştığı, dargınlıkların ve küskünlüklerin unutulup, herkesin kaynaştığı,  kucaklaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı en içten duygular ile kutlar, Valiliğimiz bahçesi Mahmut BAKIR Parkında 25 Haziran 2017 Pazar günü 11:00-12:30 saatleri arasında, tüm resmi ve özel kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, siyasi partilerimiz ve Kahramanmaraş halkının katılımı ile geleneksel bayramlaşma  törenine katılmanızı dilerim.”

                                                                                                                                                                                                                                                   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol