banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

VALİ ÖZKAN’IN KAHRAMANMARAŞ’A İSTİKLAL MADALYASI VERİLİŞİ’NİN 94. YIL DÖNÜMÜ MESAJI
 Vali Vahdettin Özkan basın açıklamasında; Şehrinin işgal altında olmasını hiçbir zaman kabul etmeyen Maraş halkı, zor koşullar altında büyük bir mücadele örneği sergileyerek kurtuluş savaşının ilk kıvılcımını ateşlemiştir.

Kendi şehirlerini kurtaran kahramanlar, işgal altındaki şehirlerimizin de yardımına koşarak birlik ve beraberliğiyle Anadolu’ya örnek bir şehir olmuştur.

Arslan Bey, Sütçü İmam, Rıdvan Hoca, Senem Ayşe, Mıllış Nuri ve daha nice adını sayamadığımız milli mücadelemizin kahramanları sayesinde kazanılan bu zafer, TBMM’nin de büyük övgüsüne mazhar olmuş, “5 Nisan 1925’te Kırmızı Şeritli İstiklal Madalyası” ile taçlandırılmıştır.

Kahraman ecdadın vatan sevgisini, zalimlere karşı dik duruşunu, birlik ve beraberlik ruhunu hep yaşatacağız.

Bu vesileyle şehrimize “Kırmızı Şeritli İstiklal Madalyası” verilişinin 94. yıl dönümünü kutluyor, bizlere bu gururu yaşatan aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyorum” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol