banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

VALİ ÖZKAN; “BAYRAMI EN İÇTEN DUYGULARLA KUTLUYORUM”
 Vali Vahdettin Özkan, yayınladığı mesajında; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı mücadele, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu yolunda önemli bir adımı oluşturmuştur.

Ecdadın tüm zorluklara rağmen kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin gençlerimize emanet edilmesi, güvenin ve inancın işaretidir. Gençlerimizin, bu aziz vatanı muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için aynı şuurla mücadeleye devam edeceğine inancımız tamdır.

Hep beraber, Türkiye Cumhuriyeti’nin modern çağın gereklerine uygun; ekonomik, kültürel ve sosyal alanda kalkınmış bir ülke seviyesine taşınması için canla başla çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyorum.” diye konuştu.                                           

                   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol