Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK dizi 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

VALİ KOCATEPE’DEN REKTÖR KARAASLAN’A VEDA ZİYARETİ

Rektör Karaaslan ‘Hoş geldiniz’ diyerek misafirini rektörlük girişinde karşıladı. Kısa süren ziyarette Vali Kocatepe Rektör Karaaslan ile uyumlu bir çalışma gerçekleştirdiklerini dile getirerek sözlerine şöyle devam etti: “ Sayın Rektörümüze 2014-2015 Akademik yılı ‘hayırlı olsun’ demek amacıyla geldim ama Denizli’ye atanmam nedeni ile bu aynı zamanda bir vade ziyareti oldu. Ben burada ki görev süremiz içinde ki Sayın hocamın tevazu, ahenk ve uyumlu çalışması, Üniversitemizin huzuru, güvenliği, akademik çalışmaların başarılı olması yönündeki gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah başarıları daim olur, devam eder. Eğer Denizli’ye yolları düşerse biz kendilerini ailece ağırlamaktan onur duyarız”

Vali Kocatepe’nin övgü dolu sözlerine teşekkür eden Rektör Karaaslan ise: “ Bizler de sizlerle çalışmaktan çok memnunduk, mutluyduk, bunu samimiyetimle ifade etmek isterim. Şehrimizde ve bürokraside çok güzel bir ahenk yakalandı ve bu sizin sayenizde oldu. Bunun için sizlere her zaman müteşekkir olacağız. İnşallah gittiğiniz yerlerde de huzurlu bir çalışma ortamı bulursunuz, bizler sizin oralarda da çok yararlı olacağınıza inanıyoruz. Kahramanmaraş’ta öncelikle eğitim alanında yaptığınız çalışmaları şehrimiz hiçbir zaman unutmayacak. Burası sizin yuvanız ve biz her zaman sizleri ağırlamaktan şeref duyarız” dedi.

Ziyaret sonunda Vali Kocatepe’ye KSÜ logolu bir ceviz oyma sandık ile bir porselen tabak hediye eden Rektör Karaaslan misafirine aracına kadar eşlik etti.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol