Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

VALİ KOCATEPE ÇAĞLAYANCERİT’TE

   Vali Şükrü Kocatepe 19 Haziran 2014 Perşembe günü beraberinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Coşkun Doğan ve Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar ile Çağlayancerit ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemede bulundu.

 

   İlk olarak Çağlayancerit Kaymakamlığını ziyaret eden Kocatepe, ilçenin genel durumu ve ilçede yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Ersin Tepeli’den bilgi aldı.

    Daha sonra Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki’yi ziyaret eden Vali Kocatepe, Belediye çalışmaları hakkında Başkan Kızılseki’den hizmetler, yapılanlar, yapılacaklar hakkında bilgiler edinirken, Başkan Kızılseki’nin de taleplerini dinledi.

   Vali Şükrü Kocatepe Çağlayancerit ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette İlçe Emniyet Amirliği, inşaatı devam eden İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi, Aile Sağlığı Merkezi ve yapımı tamamlanmak üzere olan Aksu Mahallesi İlk ve Ortaokulda incelemelerde bulunarak yetkililerden yerinde bilgi aldı, ihtiyaçlar için gereğinin yapılacağını söyledi.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol