Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

VALİ GÜVENÇER’DEN VEDA ZİYARETİ
 Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Manisa’ya atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer veda ziyaretlerini sürdürüyor. Bugün Onikişubat Belediyesi’ne gelen Vali Güvençer, Başkan Mahçiçek’i ziyaret ederek, vedalaştı.

Başkan Mahçiçek tarafından karşılanan Güvençer, bir süre riyaset katında Mahçiçek, Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal ve Havva Ece Saygaz ile sohbet etti. Kahramanmaraş’ta görev yapmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güvençer, “Hep birlikte uyum içerisinde bu güzel kente hizmet etmeye çalıştık. Bu süreçte bizlerden hiç desteğinizi esirgemediniz. Teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahçiçek ise, “Sizle birlikte çalışmak bizim için de onurdur. Bizlerin ortak gayesi görev yaptığımız noktalarda, memleketin güzel insanlarına hizmet etmektir. Kahramanmaraş’ımıza yapmış olduğunuz güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Vali Güvençer daha sonra belediye çalışanlarıyla vedalaştı. Personellere seslenen Güvençer, şöyle konuştu:

“Hayırlı günler diliyorum. Ramazan ayındayız. Hepinizin Ramazanını tebrik ediyorum. Özel bir zaman dilimi, Allah-u Teala’nın çok özel bir lütfu. Ramazan’ın, inşallah o güzel rayihası hepinizi sarsın, sarmalasın. Önümüzdeki günler ve yıllar için size güç kuvvet versin. Tayin çıktı. Veda ediyorum. Her birinize bugüne kadarki çalışma arkadaşlığınız için çok teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş’tan giderken Kahramanmaraş ile beraber Kahramanmaraşlı hemşerilerimize hizmet etmenin ne kadar özel ve önemli olduğunu daha fazla fark etmiş durumdayım. Sizler ne mutlu ki bu hizmete devam edeceksiniz. Kıymetini bilin. Kahramanmaraş’a hizmet etmekle beraber değerli ve güzel başkanımızın sempatisi altında Onikşubat Belediyesi çalışanı olmak, bu başarıları hep birlikte omuzlamak sırtlamak, o da çok özellikli bir iştir. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Hakkınızı helal edin.”

Tüm katları tek tek dolaşan Güvençer, Başkan Mahçiçek tarafından uğurlandı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol