banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

VALİ COŞKUN’DAN KASİAD’A ZİYARET

Şehrimizin ve iş dünyamızın çeşitli sorunlarının da görüşüldüğü ziyarette, Vali Ömer Faruk Coşkun “Kahramanmaraş’a, dolayısıyla ülkeme hizmet etmekten kıvanç duymaktayım. Şehrimizin önde gelen sanayicilerinin bulunduğu bu çatı büyük kıymet ihtiva etmektedir. Sanayicilerimizin sorunlarına çözüm üretmek ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına çalışmalar yapacağız. Ayrıca KASİAD bünyesinde genç iş insanlarının varlığından haberdar olmak beni mutlu etti. Dinamik, üretken ve yenilikçi bir neslin Kahramanmaraş ekonomisine çok şey katacağını düşünüyorum. ” sözleriyle derneğimize yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti.

Vali Coşkun’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ali ARPASATAN; “Sayın valimizin şehrimize büyük hizmetler sunacağına inanıyoruz. KASİAD olarak bu süreçte sayın valimizin çalışmalarını destekliyor olacağız. Yönetim Kurulumuz adına kendisine hayırlı olsun diyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.

Çok samimi bir ortam içerisinde geçen ziyaret sırasında, Başkan Yardımcılarımız Hikmet GÜMÜŞER, Mikail UTLU ve Yönetim kurulu üyelerimiz; Ahmet Serkan TANRIVERDİ, İsmail NOHUTLU, Sefa ÖNGEL, Burak Orhan ARİFİOĞLU, İsmail KURTUL, Alihan EREN ile Genel Sekreterimiz Ahmet GÖRGÜLÜ hazır bulundular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol