banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

VALİ COŞKUN’DAN HUZUREVLERİ VE ÇOCUK EVLERİNE BAYRAM ZİYARETİ

Ziyaret esnasında büyüklerimizle bir süre de hasbihal eden Vali Coşkun, bir misafirimizin isteği üzerine de Mersin’deki oğluyla görüntülü olarak görüşme gerçekleştirdi.

Burada bir konuşma yapan Vali Coşkun, “Geçmişten bugüne köprü vazifesi gören, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan büyüklerimize her zaman minnettarız. Kurban Bayramı dolayısıyla bizlerde büyüklerimizi ziyaret edip halini ahvalini sorduk ve hayır dualarını almaya çalıştık. Çok şükür huzurevinde konuk ettiğimiz büyüklerimizin sağlık durumu ve moral motivasyonları gayet iyi. Devletimiz, büyüklerimiz için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Her zaman büyüklerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle büyüklerimize sağlık ve afiyet içerisinde hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.

VALİ COŞKUN DAHA SONRA İSE ÇOCUK EVLERİ SİTESİNDEKİ MİSAFİRLERİMİZLE BİR ARADA

Burada misafirlerimizin bayramlarını kutlayarak yakından ilgilenen Vali Coşkun, siteyle ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

Huzurevi ve cocuk evleri ziyareti esnasında Vali Ömer Faruk Coşkun’a misafirlerimiz tarafından bir de müzik dinletisi sunuldu.

Vali Coşkun’a ziyaretleri esnasında, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Kahramanmaraş Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ahmet Tüten ve Çocuk Evleri Sitesi Müdiresi Hatice Kalkan Pamuk eşlik etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol