Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

VALİ COŞKUN, MUHTARLARIMIZLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

 Muhtarlarımızla bir süre hasbihal eden Vali Coşkun, ’’Muhtarlarımız seçimle gelen devletimizle milletimiz arasında adeta bir köprü vazifesi gören seçilmiş kişilerdir .

Ne yazık ki son iki yıldır pandemi süreci nedeniyle malesef ramazan aylarımız buruk geçti. Geçtiğimiz Ramazan aylarında muhtarlarımızla pek fazla bir araya gelemedik. İftar sofralarının bereketini paylaşamadık. Hamdolsun artık pandemi sürecinin sonuna doğru yaklaşıyoruz. Çok şükür Rabbim bu ramazan ayının bereketini paylaşmayı bizlere nasip etti.

Muhtarlarımız Pandemi sürecinde sıkıntıların atlatılmasında da devletimizin ve milletimizin yanında oldular. Bu nedenle tüm muhtarlarımıza devletimiz ve milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum,” dedi.

İftar programına, Vali Ömer Faruk Coşkun’un yanı sıra Onikişubat İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Altunel, Onikişubat Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Kılçık, Onikişubat Muhtarları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Gürbak, Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Arslanhan ve yönetim kurullarındaki muhtarlarımız katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol