banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

VALİ COŞKUN, GAZİ VE AİLELERİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Programda Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve ezanın okunmasının ardından hep birlikte dualarla iftar yapıldı.

Vali Ömer Faruk Coşkun yaptığı açıklamada, “Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin bu vatanın her karışında kanları, alın terleri ve gayretleri var. Bizlerde aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin canı pahasına verdiği mücadeleler sonucunda şu anda huzur içinde iftarımızı yapıyoruz.

Bu vesileyle mübarek Ramazan Ayı’na huzurla ulaşmamıza vesile olan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, hayatta olan gazilerimize de aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür temenni ediyorum,” dedi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, şehit aileleri, gazi ve yakınlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Her zaman gazi ve ailelerinin yanında olacaklarını ifade ederek; "Vatanımızın müdafaasında gazilerimiz, şehitlerimiz canlarını ortaya koymuş kişilerdir. Dolayısıyla onlar bizlere emanettir. Bundan sonraki süreçte de hem şehit hem de gazi ailelerimizle bir arada olmaya özen göstereceğiz, gayret edeceğiz." ifadesini kullandı.

Salgın nedeniyle ramazan aylarını kısıtlı şekilde geçirdiklerini belirten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de,  Kısıtlamaların kalkmasıyla iftarların kalabalık şekilde yapıldığını söyledi.

Başkan Güngör "Bunun içinde rabbimize binlerce şükür ediyoruz. Bugün gazi ve aileleriyle beraberiz. Ben hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Bu vatan için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bugün gazilerimizden de 'Allah razı olsun' diyoruz. Çünkü bugün huzur içerisinde gerek iftarımızı gerekse bu topraklarda yaşıyorsak onlara gerçekten sonsuz teşekkür ediyoruz. Onların hiç bir zaman hakkını ödeyemeyiz." diye konuştu.

İftar sonrası gazilerimiz ve aileleriyle yakından ilgilenen Vali Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun, gazilerimiz ve değerli aileleriyle birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

İftar programına, gazi ve ailelerinin yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun, Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Habibe Öçal, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol