Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK dizi 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

VAKKO K.MARAŞ PİAZZA’DA AÇILDI
 Seçkin bir davetli grubunun katıldığı ve yoğun  ilgi gören açılış töreninde, konuklarını ağırlayan Kahramanmaraşlı işadamı Yusuf Akarca ve oğlu Gaffar Akarca, Vakko’yu da Kahramanmaraş halkıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

Eşarp, Gömlek,  Kravat, Çanta Koleksiyonları ve Vakko Chocolate’ın yer aldığı Butik Vakko’nun açılış kurdelesini AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet Sağlam ve Sıtkı Güvenç, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, işadamı Yusuf Akarca ve diğer davetliler birlikte kestiler.

Milletvekili Sağlam, yaptığı konuşmada,  açıldığı günden itibaren bölgenin çekim merkezi haline gelen Piazza’da Vakko gibi köklü bir markanın da yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Sağlam, ‘’İftihar edilen, Türkiye’nin yüz akı bir müessesenin şehrimizde olması sevindirici. Hemşerilerimiz de buraya sahip çıkacaklardır. Hayırlı, uğurlu olsun’’ dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise, ‘’Güzel bir mekânda bir eksiklik giderilmiş oldu.  Özellikle kaliteyi bilen hanımlarımıza hayırlı olsun diyorum. Artık hiç kimse bu değerli markanın ürünlerini almak için başka kentlere gitmek zorunda kalmayacak. Bir güzel taraf ise bu ürünler burada kaç liraya satılıyorsa, bir başka yerde de aynı. Yani orada ucuz oraya gidelim olmayacak’’ diye konuştu.

Açılış kokteyline İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ilıca Belediye Başkanı Remzi Demir, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası  (KTSO) Başkanı Başkanı Kemal Karaküçük, KTSO Meclis Başkanı Hanefi Öksüz,  KASİAD Genel Sekreteri Ahmet Görgülü, Kahramanmaraş Gönüllüleri Derneği Başkanı Ahmet Kamil Şirikçi, AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ile Piazza AVM Müdürü Serbülent Tekinşen ile diğer davetliler katıldı.

Türkiye’nin övünç duyduğu markaların başında gelen Vakko’nun henüz açılış kurdelesi kesilmeden yoğun bir müşteri kitlesi alışverişe başladı.  Birbirinden zarif desen, model ve renk seçenekleriyle farklı bütçelerden her zevke hitap eden zengin çeşitleri, kusursuz kalite ve el işçiliğiyle moda dünyasının en zengin eşarp koleksiyonuna sahip olan Vakko’da adeta alışveriş şenliği yaşandı.

50 yıllık ustalığın, her dokunuşunuzda kendini hissettiren bir kalite anlayışının birbirinden özel kumaşlarda hayat bulduğu Vakko Gömlek ve özenle eşleştirilen desen ve renklere sahip Vakko kravatlar adeta şıklığın simgesi olarak reyondaki yerini aldı. En küçük detayına kadar Vakko kalitesi ve el işçiliğinin eseri monogram çantalar özgün tarzını ortaya çıkararak K.Maraşlı modeseverlerle buluşturuldu.

Çikolata tutkunlarına 1989 yılından bu yana hizmet eden Vakko Chocolate, Türkiye’de kendi çikolatasını üreten ilk ve tek moda markası olarak, çikolata ikramıyla konuklarını karşıladı. Dünyanın en iyisi “İsviçre Çikolatası” esas alınarak üretilen Vakko Chocolate, birbirinden özel  15 farklı ürün grubuyla Vakko dostlarının büyük beğenisini kazandı.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol