Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

VAHİT BAĞCI DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 Baro Başkan Adayı Av. Vahit Bağcı, Belli Otelindeki toplantıda, önce ebediyete intikal edenleri rahmetle andı, sonra da “Aramızda olanları da saygıyla selamlıyorum. Ben de baromuzun son iki yönetiminde başkan yardımcısı olarak başkanlar ve yönetimindeki diğer arkadaşlarımla meslektaşlarımıza hizmet etme yarışında bulunduk. Faaliyetlerini kolaylaştırmak için kurumsal bir yapıya kavuşturulmuştur. Meslektaşlarımızın adaliye içerisinde daha iyi şartlarda çalışabilmeleri amacıyla, yoğun meslektaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Yine bu dönemde Türkiye’nin en sosyal tesislerinden biri baromuza ve tabi ki şehrimize kazandırılmıştır. Yönetimde bulunduğum dönemde yargının kurucu unsuru vicdan ve adaletin temsilcisi avukatlarımızın meslek için gelişmeleri için onlarca seminer düzenlenmiş, değişene kanunlara en iyi şekilde adapte olmaları sağlanmıştır” dedi.

HİZMET ETMEK BİR SÜREÇTİR

Avukatlık mesleğine yeni adım atan meslektaşlarımıza verilen staj eğitim derslerinin kalitesi de bu  dönemde artırıldığını ileri süren Başkan Adayı Vahit Bağcı, “Baromuz tarafından tertip edilen kültürel ve sportif faaliyetlerle de avukatlarımıza mesleğin stresinden kaçış imkanları oluşturulmuş ve birbirleriyle daha yakın ilişki kurmaları sağlanmıştır.





Yönetimimizin görev süresi ekim ayı sonunda bitecektir. Fakat hizmet etmek bir süreçtir. İvme kazandırdığımız bu hizmetlerin devamı için avukata ve mesleğin onuruna ve saygınlığına yöneltilen tüm saldırılara karşı korunmak için meslek mensuplarımızın birbirleri ve iş sahipleri ile olan münasebetlerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak için meslek disiplini ve ahlakını korumak için farklı görüşlerden en iyiyi çıkartmak için ve tabi ki değer veren ve bütünleştiren olmak için Kahramanmaraş barosu başkanlığına adayım.

Genel kurul destek verirse, oluşacak kurallarla birlikte baromuza en iyi hizmeti vermeye çalışacağım” diye konuştu.




O SORUYU METİN BEYE SORUN!

Toplantının son bölümünde, basın mensuplarının sorularını cevaplandırırken, Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci’nin, “sayın Bağcı, önce size başarılara diliyorum. Ama bir sorum olacak, iki yıl önce bu salonda, genel kurul yapılırken, başkan adayı şimdiki başkan Metin Doğan’ın karşısında bugün destek verdiği Tuncay Atakan var. Ve siz de o dönemde Metin Doğan’ı desteklemiştiniz. Aradan ne geçti de, köprülerin altından hangi sular aktı da, bugün sular tersine aktı” şeklindeki sorusuna Vahit Bağcı şu cevabı verdi, “Biz her dönem başkanımızın yanındaydık. Neler geçti, hangi sular aktı, onu Metin Beye sormanız lazım” dedi. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol