banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

ÜZÜLEREK PARTİMDEN İSTİFA EDİYORUM
 Senelerin siyasetçisi, bu uğurda zamanını ve imkânlarını harcayan Mustafa Evliya, gönderdiği yazılı basın açıklamasında, istifa gerekçesi olarak şunu ileri sürdü; “Türk-İslam davamızın Başbuğu merhum Alpaslan Türkeş’i ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Mevcut yönetimin halktan kopuk, Türk milletinin hassasiyetlerini görmezden gelen siyasi üslup ve icraatlarına inancım kalmamıştır.

Bu nedenden dolayı 03 Kasım 2015 Salı günü itibarı ile Milliyetçi Hareket Partimden üzülerek istifa etmiş bulunuyorum. Kamuoyuna saygı ile arz ederim”

İSTİFALARIN ARKASI GELECEK Mİ?

Aynı gün Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesi Akif Tolun’un ‘MHP lideri Devlet Bahçeli’nin olduğu yerde artık yokum’ demesi ardından partisinden istifa etmesi, derken Mustafa Evliya’nın tepki anlamında istifası, “acaba bu istifaların arkası geliri mi, yaprak dökümü devam eder mi?” sorusunu bir kere daha gündeme taşıdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol