Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

 UŞAK VALİSİ AHMET OKUR“DOSTLARA SELAM GÖTÜRÜN”

  Basın dostu, Uşak Valisi Ahmet Okur’u Kahramanmaraş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bekir Doğan önceki gün ziyaret ederek, “Dut’un Faydaları” ve “Basın’a Sansür” kitaplarından birer adet hediye etti.

 

  Kahramanmaraş Gazetesi, Kimlik Gazetesi, Özgürhaber Gazetesi, Son Haber Gazetesi, Medya Gazetesi, Kahraman Haber Gazetesi ve Maraş Mahalli gazetelerinden bir demet götürerek, Kahramanmaraş’ı Uşak’a taşıyan Gazeteci Bekir Doğan,” Valimizi ziyaret ettik, kitaplarımı verdim, mahalli gazetelerimizi sundum, hediyemizi taktim ettim, hoş sohbet ettik, Kahramanmaraş’ı andık, Valimiz Ahmet Okur, ise “ Kahramanmaraşlılara selam gönderdi,” dedi.

 

 Vali Ahmet Okur: “ Kahramanmaraş’ın Dondurması, Tarhanası, Biberi, Dut’u ki kitabını yazmışınız tebrik ediyorum, daha önce haberini gazetelerde okumuştum, güzel insanlarını her şeyini özledim, Kahramanmaraş’ta benim güzel dostlarım var , her zaman özlemle onları anıyorum,” diyerek selam gönderdi.

.

  1966 yılında Hatay da doğan Vali Ahmet Okur, Kaymakamlık görevine asaleten  Giresun ili Alucra ilçesinde başlayan Vali Okur; sırasıyla Kastamonu Doğanyurt Kaymakamlığı, Malatya Vali Yardımcılığı, Karaman Vali Yardımcılığı, Kahramanmaraş Vali Yardımcılığı, Çanakkale Bayramiç Kaymakamlığı, İstanbul Maltepe Kaymakamlığı ve Adana Seyhan Kaymakamlığı ve Bursa Osmangazi Kaymakamlığı görevlerini yürüttükten sonra, İçişleri Bakanlığının 3/8/2015 tarihli ve 12012 sayılı yazısı üzerine Uşak Valiliği görevine atandı.

 

  Bugün iki ayını yeni dolduran Vali Ahmet Okur’a Kahramanmaraş’tan anlamlı ziyaretle duygulandı ve Kahramanmaraş’taki gazetecilere dostlara selam gönderdi.

 

  Kahramanmaraş’ta başarılı bir vali yardımcılığı görevini yerine getiren ve her çalıştığı yerde görev süresi içerisinde birçok konuda seminer ve çalıştaylara katılan Vali Okur, Malatya İnönü Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon anabilim dalında Yüksek Lisans yaparak, Güney Kore Yönetim Anlayışı konulu tez hazırladı. Halen Selçuk Üniversitesi İşletme Bölümünde Doktora eğitimine devam etmektedir.

 

  En son İçişleri Bakanlığı Misyonu çerçevesinde Afganistan Sar-ı Pul vilayeti Kaymakam ve İl Müdürleri eğitiminde eğitimci olarak görev aldı.

 

 Kahramanmaraş Gazetesi ve Bekir Doğan’ın yeni kitapları hakkında bilgiler alan Vali Ahmet Okur, Gazeteci dostları her zaman Uşak’a bekliyorum, “ diyerek hatıra fotoğraf çekilmesi ile ziyaret son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol