Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ULUSLARARASI EL SANATLARI FUARI AÇILDI
 Kahramanmaraş Fuar Merkezi(KAFUM)’nde düzenlenen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Oniki Şubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti ilçe Başkanları, belediye meclis üyeleri, Rem Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Çayır ile davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen , Rem Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Çayır, Rem Fuarcılık olarak yaptıkları organizasyonlardan bahsederek bilgiler verdi.

Daha sonra kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bu tür organizasyonların şehrin tanıtımı adına çok öenmli gördüklerini ifade ederek: “Bu tür organizasyonlar şehirlerin tanıtımı için önemli bir yer tutar. Bu tür organizasyonlarımız devam edecektir. Bu fuarımız seçim çalışmalarından önce tasarlanmıştı. Bundan dolayı Kahramanmaraş Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Poyraz’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu fuarın şehrimizin el sanatları esnaflarına bir yön haritası olacağına inanıyorum. Bundan sonra da gıda sektöründe bir fuarımız olacaktır. Zira ilimiz dondurma başta olmak üzere tarhana, biber ve diğer gıdalar yönünden oldukça zengin bir ildir. Aynı zamanda şehrimiz ayakkabıcılık, çelik mutfak eşya üretimi, kuyumculuk gibi alanlarda çok gelişmiş durumdadır. Fuarın düzenlenmesinde ve gerek dış ülkelerden gerekse ülkemizin diğer şehirlerinden gelen tüm katılımcılara teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından fuarın kurdelesi kesilerek standlar tek tek gezildi.

20 Nisan 2014 tarihine kadar açık kalacak olan fuara Dubai, Senegal, Fildişi, İran, Tayland ve Çin’den 11 yabancı firma ile ülkemizin değişik illerinden gelen 70 firma katılıyor.














Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol